Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
admin

By

FOKUSI:        Agjencia Universitare e Frankofonise ka hapur thirrjen për mbështetje për ekipet kërkimore në Evropën Qendrore dhe Lindoreme qëllim forcimin e kapaciteteve të ekipeve kërkimore në Universitet QËLLIMI:      Për të kontribuar në ndërtimin e Zonës Evropiane të Kërkimit dhe për të inkurajuar krijimin e rrjeteve ndërkombëtare të kërkimit shkencor frëngjishtfolës, AUF mbështet strukturimin dhe...
Read More
Fondi Ndërkombëtar i Vishegradit në bashkëpunim me Institutin “Universiteti Europian” (European University Institute (EUI), kanë shpallur program granti për kërkime në lidhje me historinë e BE-së. Kërkimet e integruara duhet të kryhen në Arkivat Historike të Bashkimit Evropian.   Programi i grantit është i hapur për studiuesit që janë shtetas të vendeve të Grupit të Vishegradit (Republika...
Read More
Qendra për mbrojtjen e gjuhës greke, njofton se, vazhdojnë regjistrimet për provimet e certifikimit të gjuhës greke, deri në datën 20 mars 2023. Provimet do të zhvillohen gjatë periudhës 23 -25 maj 2023. Për informacione më të detajuara kontaktoni: Email: albomiros@gmail.com Tel: 0692908711;        0686249942 ose paraqituni tek kurset greke “Aristoteli”.
Read More
FAZA I Kushtet/procedurat që duhen të ndiqën për aplikim: Niveli i kërkuar i pranimit – 4 vite studime pas diplomës (ekuivalente me 240 ECTS) në fushat e Ekonomisë, Shkencave humane ose Agronomisë Mesatare e notave/arritjet akademike Aftësi profesionale CV (resume) Formulari i aplikimit (online) http://candidature.iamm.fr Diploma e studimeve (nëse diplomoheni në fund të vitit aktual...
Read More
Thirrja per botim-ne-buletinin-shkencor-2022Shkarkoje
Read More
Kjo thirrje financohet nga Këshilli Europian për Inovacionin (EIC), dhe do të shpërndahet gjatë dy viteve për start-up-et që kanë në fokus adresimin e disa prej problemeve më urgjente në botë.   Afati fundit për të aplikuar: 16/03/2023.   Për me shumë informacione drejtohuni : https://venturesthrive.eu 
Read More
PROCESI MËSIMOR PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË TË PROGRAMEVE TË STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” DO TË FILLOJË NË DATËN 21 NËNTOR 2022 SIPAS ORAREVE TË PUBLIKUARA NGA NJËSITË PËRKATËSE NË FAKULTETE DHE FAQEN WEB SUKSESE !
Read More
1 2 3 38