Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Shkurt, 2024

Day

Në datën 22 shkurt 2024 në kuadër të nismës “Edukimi Mediatik në Universitete”, Instituti Shqiptar i Medias dhuroi një sërë titujsh për bibliotekën e Universitetit “Fan S. Noli”, libra që i përkasin fushës së medias dhe edukimit në media. Këto tituj do t`u shërbejnë pedagogëve dhe studentëve të programeve të ndryshme të studimit në fusha...
Read More