Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Korrik 2023

Month

Në datën 26 korrik 2023 rektori i Universitetin “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, prof. as. dr. Benita Stavre pritën në takim një përfaqësi nga Universiteti “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Bullgari të përbërë nga rektori, prof. dr. Dimitar Dimitrov, prof. as. dr. Anna Imanova, zëvendësrektor...
Read More
AKKSHI – Thirrje për aplikim për për projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (PIKSH) për vitin 2023 Drejtues i projektit: Dr. Redi Buzo Departamenti i Biologji-Kimisë, Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane. Përshkrimi i projektit: Qëllimi i projektit është të ndërtohet një laborator për kërkime mbi ushqimin dhe të identifikohen metodat e avancuara...
Read More
Vetëm gjatë dy viteve të fundit akademike, 16 pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli” kanë fituar tituj e grada më të larta shkencore: prof. dr. Irena Nikaj; prof. as. dr. Benita Stavre; prof. as. dr. Magdalini Vampa; prof. as. dr. Edlira Menkshi; prof. as. dr. Rafail Prodani; dr. Edlira Donefski, dr. Aida Mosko; dr. Jorida...
Read More
Përfundoi Kampionati Evropian Universitar i Volejbollit i zhvilluar nga data 16-23 korrik në Brage të Portugalisë, në të cilin Shqipëria u përfaqësua nga volejbollistet e Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë. Ekipi i Universitetit “Fan S. Noli” zhvilloi 6 ndeshje në këtë kompeticion, nga të cilat fitoi dy dhe humbi katër. Me rezultatet e fituara në...
Read More
Sekretariatit i JRC organizon trajnimin online dy-ditor (Western Balkans scientists on evidence informed policy making in the framework of the Innovation Agenda for the Western Balkans) me interes edhe për kërkuesit pranë IAL-ve. Trajnimi zhvillohet në gjuhën angleze në datën 31 gusht dhe 1 shtator 2023. Ky trajnim organizohet në kuadrin e Agjendës së Inovacionit...
Read More
Në datën 12 korrik 2023, Këshilli Studentor i Universitetit “Fan S. NoIi” zhvilloi një veprimtari në të cilën vlerësoi të gjithë studentët e tij për punë dhe përkushtimin e treguar edhe gjatë këtij viti akademik në mbështetje dhe përkrah studentëve të Universitetit. Presidenti i KS, Kodhel Zere i falënderoi të gjithë për angazhimin e treguar...
Read More
Departamenti i Gjuhëve të Huaja i Universitetit “Fan S. Noli” mori pjesë në Akademinë Verore “Global UBT Fest 2023” të kthyer tashmë në një traditë të përvitshmd të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja, Universiteti për Biznes dhe Teknologji, Prishtinë.  Kjo akademi bëri bashkë studentë, akademikë dhe profesionistë nga e gjithë bota për të ndarë njohuri,...
Read More
Në datën 7 korrik 2023 u zhvillua tryeza e rrumbullakët me temë: “Informimi mbi gjendjen aktuale ekonomike të bizneseve të vogla, sfidat me të cilat përballen dhe aftësia e tyre për të zgjidhur këto problematika të organizuar në Fakultetin e Ekonomisë nga Departamenti Financë-Kontabilitet në kuadër të projektit “Analiza e riskut ekonomik për bizneset e...
Read More
Në datën 8 korrik 2023, Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi së bashku me Ministrin e Mbrojtjes Niko Peleshi ishin në Universitetin “Fan S. Noli” ku zhvilluan një bashkëbisedim të hapur me drejtuesit dhe stafin akademik rreth nismave dhe politikave të reja në fushën e arsimit, por edhe për problemet, sfidat dhe perspektivën e...
Read More
Në datën 6 korrik 2023, drejtues të Universitetit “Fan S. Noli”, fakulteteve, të departamenteve dhe pedagogë mirëpritën në një bisedë të hapur në lidhje me ndërkombëtarizimin e fakulteteve dhe departamenteve, prof. Jean-Michel de Waelle nga Universiteti i Lirë i Brukselit. Në përshëndetjen e tij rektori, prof. dr. Dhimitri Bello falënderoi prof. de Waelle për këtë...
Read More