Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Janar 2024

Month

Në datën 6 shkurt 2024, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello priti në një takim vajzat e ekipit të volejbollit, të cilat u shpallën fituese për herë të dytë në Kampionatin Universitar të Volejbollit që u zhvillua në datat 30-31 janar 2024 në qytetin e Durrësit, midis universiteteve të vendit. Të...
Read More
Në datat 31 janar-1 shkurt 2024 studentët e Universitetit “Fan S. Noli” dhe pedagogë të tyre morën pjesë në Kampionatin Kombëtar të Sporit Universitar, i cili u zhvillua në qytetin e Durrësit. Universiteti ynë u përfaqësua në këtë kampionat me ekipin e volejbollit-vajza dhe ekipin e futbollit-djem. Ekipi i volejbollit të vajzave u shpall kampion...
Read More
Në datën 21 janr 2024, Universiteti “Fan S. Noli” u vlerësua dhe u nderua me Certifikatë Mirënjohjeje në Mbrëmjen Gala: “Më të mirët e sportit 2023”. Certifikata iu dha Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të Programit të Sportit Universitar me këtë motivacion: “Për përfaqësimin dinjitoz në kampionatet kombëtare dhe ndërkombëtare të sportit Universitar në...
Read More
Në datën 20 janar 2024 në kuadër të modulit “Bazat e shërbimit social” studentët e vitit të dytë të programit të studimit “Administrim dhe politika sociale” vizituan Qendrën Rezidenciale të Zhvillimit, Korçë. Sipas pedagoges, dr. Viola Dolani studentët u njohën me shërbimet që ofron kjo qendër, vështirësitë dhe sfidat me të cilat punonjësit përballen çdo...
Read More
Nga data 15-19 janar 2024 departamenti i Edukimit i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë në kuadër të veprimtarisë së përvitshme “Edukim nëpërmjet kinemasë” organizoi “Javën e filmit”. Të ftuar ishin studentë të të gjitha departamenteve të FEF, të cilët  gjatë kësaj jave ndoqën sipas një programi të përcaktuar filma dhe dokumentarë me tema të lamishme...
Read More
Në datën 17 janar 2024, drejtuesi i Balkan University Center, prof. Hristo Bondzholov, zëvendësrektor i Universitetit “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Bullgari u prit në një takim të veçantë nga drejtues të Universitetit “Fan S. Noli”. Në qendër të takimit ishte diskutimi konkret për aplikim në projekte të Bashkimit Evropian si pjesë e...
Read More
Në datën 17 janar 2024 një delegacioni i përbërë nga staf akademik i Universitetit Arsitoteli, Greqi, prof. Giannis Papageorgiou, pedagog për politikën evropiane dhe përgjegjës i departamentit të Shkencave Politike i Universitetit Aristoteli, prof. as. Maria Kavala, pedagoge e historisë dhe emigracionit pranë këtij Departamenti, Konsulli i Përgjithshëm i Greqisë, Korçë z. Nikolaos Yotopoulosu etj....
Read More
Objektivat kryesore do të përfshijnë: •             Praktikat më të mira në trajnimet Erasmus + •             Praktikat më të mira në lidhje me  International Credit Mobility •             Përfshirja dhe Diversiteti •             Shërbimet bibliotekare •             Ngjarjet kulturore Detajet rreth programit dhe procesit të aplikimit mund të gjenden në faqen e internetit:  https://www.uom.gr/en/erasmus-office Regjistrimi: Nëse dëshironi të merrni...
Read More
Pjesëmarrësit: Studentët dhe stafi  duhet të jenë  nga fusha e Ndërtimit dhe IT Kredite të dhëna për studentët: 3 ECTS Shpenzimet: Mbështetja individuale e BIP (bursa Erasmus+) mbulon shpenzimet që lidhen me udhëtimin, akomodimin dhe ushqimin. Programi mund të ndiqet : Fizikisht: 22 shkurt – 26 shkurt 2024 Online: 7 shkurt – 8 shkurt 2024...
Read More
Në datën 15 janar 2024 me moton “Ne nuk harrojmë”, Universiteti “Fan S. Noli” kujton viktimat e genocidit ndaj shqiptarëve të Kosovës, duke ndezuar qirinj në respekt të jetëve të humbura 25 vite më parë në masakrën e Reçak-ut. Në qendër të qytetit të Korçës ishin të pranishëm drejtues të Universitetit, pedagogë, studentë dhe qytetarë...
Read More
1 2