Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Dhjetor 2022

Month

Në datën 30 dhjetor 2022, përfaqësues të stafit dhe studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” me urimin “Gëzuar festat, një vit i mbarë dhe i begatë për të gjithë 2023” ishin mes vogëlushëve të klasave fillore të shkollës 9-vjeçare në fshatin Bregas. Është viti i dytë që Universiteti “Fan S. Noli”, ndërmerr nismën “Dhuro dhe...
Read More
Në datën 27 dhjetor 2022, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” , Senati Akademik dhe Bordi i Administrimit, në një takim të përbashkët, zhvilluan analizën e veprimtarisë mësimore, kërkimore-shkencore dhe financiare për vitin akademik 2021-2022. Në këtë takim ishin të ftuar Dekanët e Zëvendësdekanët,  përgjegjësat e Njësive Bazë, drejtorët e drejtorive të Universitetit, si...
Read More
Në datën 23 dhjetor 2022 studentët e programeve të studimit “Mësuesi në Arsim Fillor” dhe “Mësuesi në Arsim Parashkollor” zhvilluan takimin e radhës në kuadër të takimeve Social Consciousness me temë “Kontakt”. Në këtë takim morën pjesë edhe pedagogë të departamentit të Edukimit dhe veprimtaria u organizua në bashkëpunim me Qendrën Komunitare për Fëmijët me...
Read More
Në datën 22 dhjetor 2022 në mjediset e FEF u promovua Antologjia me krijimet më të mira të studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” në poezi dhe në prozë e përgatitur nga Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë në kuadër të projektit “Laboratori i Krijimit Letrar”. Kjo Antologji e para e këtij lloji në Universitetin tonë...
Read More
Në datën 22 dhjetor 2022 në Amfiteatrin e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u zhvillua leksioni i hapur me temë: “Disa çështje epistemike që ndikojnë në procesin e kërkimit te shkencat sociale” i mbajtur nga prof. dr. Gjergji Pendavinji. Pedagogë e studentë të ftuar u njohën me çështje kryesore që shoqërojnë procesin e...
Read More
Në datën 21 dhjetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi një takim të veçatë në të cilin u prezantua “Veprimtaria Vjetore e Sportit Universitar” për vitin 2022. Në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë ishin të pranishëm drejtues të Universitetit, pedagogë e studentë, si dhe prefekti i Qarkut, z. Nertil Jole. Takimin e përshëndeti...
Read More
Në datën 21 dhjetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi një takim të veçatë në të cilin u prezantua “Veprimtaria Vjetore e Sportit Universitar” për vitin 2022. Në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë ishin të pranishëm drejtues të Universitetit, pedagogë e studentë, si dhe prefekti i Qarkut, z. Nertil Jole. Takimin e përshëndeti...
Read More
Në datën 6 dhjetor 2022, në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore, si dhe të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, Biblioteka Shkencore dhe departamenti i Edukimit, Universiteti “Fan S. Noli” në  bashkëpunim me ambasadën e Hollandës në Tiranë organizuan me studentë të këtij Departamenti një veprimtari ndërgjegjësuese, e...
Read More
Në datën 18 dhjetor 2022 në pallatin e Sportit “Tomor Sinani”, Elbasan u zhvillua Kupa “Pavarësia” në Handboll. Pjesëmarrëse ishin ekipet e qyteteve: Elbasan, Cërrik, Fier dhe ekipi i handbollit i Universitetit “Fan S. Noli”. Ekipi i hendbollit i djemve i Universitetit tonë fitoi gjysmëfinalen me ekipin e Cërrikut me rezultatin 13-12 nga ku u...
Read More
Në datën 16 dhjetor 2022, rektori i Universitetit  “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Giustino Fortunato”, Benevento, Itali. Marreveshja synon krijimin e mundësive të reja të bashkëpunimit akademik, në kuadër të ndërkombëtarizimit të ofertës akademike. Drejtuesit e këtij Universiteti koordinuan gjithashtu takime të Rektorit me Presidentin dhe Prefektin...
Read More
1 2 3