Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Dhjetor 2022

Month

Në datën 6 dhjetor 2022, në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore, si dhe të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, Biblioteka Shkencore dhe departamenti i Edukimit, Universiteti “Fan S. Noli” në  bashkëpunim me ambasadën e Hollandës në Tiranë organizuan me studentë të këtij Departamenti një veprimtari ndërgjegjësuese, e...
Read More
Në datën 5 dhjetor 2022 u zhvilluan në Tiranë finalet e Kampionateve të Sportit Universitar. Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë në këto finale me ekipin e volejbollit të vajzave dhe ekipin e basketbollit të djemve. Në takimin e parë ekipi i basketbollit për djem i Universitetit “Fan S. Noli” fitoi me rezultatin 25-23 me...
Read More
Në datën 5 dhjetor 2022, në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua konferenca: “Lidhje historike, kulturore dhe gjuhësore Rumani-Shqipëri” me rastin e 150-vjetorit të lindjes së Aleksandër Stavre Drenovës, organizuar nga departamenti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me departamentin e Gjuhës dhe të Letërsisë dhe me departamentin e Histori-Gjeografisë. Në këtë konferencë ishin...
Read More
Another successful workshop as a part of the QUADIC project was organized in Tirana on 4-8 December 2022. Workshop sessions were facilitated by the European University of Tirana (EUT) and the representatives of the international partners conducted 8 training sessions:  the University of Cote D’Azur (France), Universitat Oberta de Catalunya (Spain) and Università per Stranieri...
Read More
Në datën 1 dhjetor 2022, në kuadër të Ditës Botërore të HIV/AIDS departamenti i Infermierisë në bashkëpunim me Shërbimin e Epidemiologjisë pranë Drejtorisë së Shëndetit Publik, Korçë organizuan leksionin e hapur me teme ”Barazi për të gjithë në parandalim dhe trajtim”, ku një rëndësi e veçantë iu dha parandalimit të transmetimit të HIV me qëllim...
Read More
Nga data 1-4 dhjetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” merr pjesë në edicionin e 28-të të Panairit Ndërkombëtar të Tiranës, “Mendo Globalisht dhe Përqafo Dixhitalizimin” organizuar nga Klik Ekspo Grup 2022. Universiteti “Fan S. Noli” prezanton në këtë panair ofertën e tij akademike, si dhe botime shkencore të Konferencave që janë organizuar nga ky Universitet,...
Read More
1 2 3