Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Dhjetor 2022

Month

Në datën 15 dhjetor 2022, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili dhe dr. Albina Pajo, përgjegjës i departamentit të Edukimit ishin mes nxënësve të shkollave “Gjergj Pekmezi” dhe “Nehemia”, Pogradec, si dhe në shkollën “Qemal Bazelli”, Çërravë. Ata falënderuan stafin dhe nxënësit, të cilët u bënë pjesë e olimpiadës IV “Rroke Shkencën”. Po gjithashtu, gjatë...
Read More
Në datën 14 dhjetor 2022, përgëzimet më të mira për angazhimin maksimal dhe për paraqitjen dinjitoze në olimpiadën IV “Rroke Shkencën” morën sot edhe nxënësit e shkollës së mesme “Platon” në Korçë dhe “Muharrem Çollaku” në qytetin e Pogradecit. Stafi akademik i Universitetit “Fan S. Noli”, dekani i FE, prof. as. dr. Ledina Alolli, si...
Read More
Kohëzgjatja: Viti akademik 2023-2024 Koordinator: Dr. Ardian Çërava në bashkëpunim me kolegun nga diaspora, Gentian Kostandini nga Georgia State University Përshkrim i projektit: Qëllimi i projektit është: -për të përmirësuar kërkimin dhe ekspertizën për zonat rurale; për të shkëmbyer praktika më të mira dhe për të rritur bashkëpunimin;për përgatitijen e studentëve në mënyrë që të jenë...
Read More
Në datën 13 dhjetor 2022, stafi akademik i Universitetit “Fan S. Noli” vijoi shpërndarjen e Certifikatave të Vlerësimit për nxënësit pjesëmarrës në edicionin IV të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Rektori, prof. dr. Dhimitri Bello përgëzoi për rezultatet e arritura në këtë olimpiadë stafin dhe nxënësit e shkollës “Fuat Babani”, Bilisht. Ndërsa në shkollat e mesme “Ymer...
Read More
Në datën 12 dhjetor 2022, në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Tryeza Shkencore e organizuar nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë, në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli” dhe Shoqatën Kulturore “Naum Veqilharxhi” me rastin e 225-vjetorit të Naum Veqilharxhit. Në fjalën e hapjes rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello...
Read More
Në datën 12 dhjetor 2022, drejtues të Universitetit “Fan S. Noli” ishin në Kolegjin “Preca” në Korçë, shkolla që fitoi Edicionin IV të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Ata përgëzuan nga afër nxënësit pjesëmarrës në këtë olimpiadë, duke shpërndarë Certifikatat e Vlerësimit për secilin prej tyre, që me aftësitë dhe përgatitjen e treguar arritën të fitojnë vlerësimet...
Read More
Në kuadër të 8 Dhjetorit, Ditës Kombëtare të Rinisë, Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Fondacionin Kenedi dhe Institutin Jeta e Re (IJR) organizuan një minikampionat futbolli mes 4 ekipeve të Universitetit tonë dhe dy ekipeve me të rinj të qytetit. Në finale dolën ekipet e vitit I dhe III të programit të studimit...
Read More
Në datën 9 dhjetor 2022, Ambasadorja e re e Greqisë në Shqipëri, znj. Konstantina Kamitsi u prit në një takim në Universitetin “Fan S. Noli” nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për Kërkimin dhe Marrëdhëniet me Jashtë, dr. Benita Stavre. Në takimin mes tyre ndër të tjera u diskutua për bashkëpunimin që Universiteti...
Read More
Në datën 9 dhjetor 2022, në Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u zhvillua një takim me studentë në kuadër të programit “ActionALBANIA–Accountability, Technology and Institutional Openness in Albania”. Lëvizja MJAFT! zhvilloi këtë takim me qëllim promovimin e përfshirjes së të rinjve në vendimmarrje, si nxitësit dhe advokuesit kryesorë të proceseve demokratike dhe zbatimit...
Read More
Në datën 7 dhjetor 2022, përfaqësues të Fondacionit Kenedi dhe Institutit Jeta e Re (IJR)  u pritën në një takim nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili dhe pedagogë të Departamentit të Edukimit. Në qendër të bisedës mes tyre ishte organizimi i një “Dite Sportive” me pjesëmarrjen e ekipeve të Universitetit “Fan S. Noli”. Qëllimi...
Read More
1 2 3