Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

UNIVERSITETIT “FAN S. NOLI” LIDHI MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME UNIVERSITETIN “GIUSTINO FORTUNATO”, BENEVENTO, ITALI

Në datën 16 dhjetor 2022, rektori i Universitetit  “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Giustino Fortunato”, Benevento, Itali.

Marreveshja synon krijimin e mundësive të reja të bashkëpunimit akademik, në kuadër të ndërkombëtarizimit të ofertës akademike.

Drejtuesit e këtij Universiteti koordinuan gjithashtu takime të Rektorit me Presidentin dhe Prefektin e Provincës së Beneventos.

Leave a Reply