Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

PËR ANGAZHIMIN MAKSIMAL DHE PARAQITJEN DINJITOZE QË TREGUAN NË OLIMPIADËN IV “RROKE SHKENCËN” U VLERËSUAN ME CERTIFIKATA EDHE NXËNËSIT E SHKOLLËS “PLATON”, KORÇË; “MUHARREM ÇOLLAKU”, POGRADEC; SHKOLLËS “SKËNDERBEU”, MALIQ DHE “TAFIL REXHEPI”, PIRG

Në datën 14 dhjetor 2022, përgëzimet më të mira për angazhimin maksimal dhe për paraqitjen dinjitoze në olimpiadën IV “Rroke Shkencën” morën sot edhe nxënësit e shkollës së mesme “Platon” në Korçë dhe “Muharrem Çollaku” në qytetin e Pogradecit. Stafi akademik i Universitetit “Fan S. Noli”, dekani i FE, prof. as. dr. Ledina Alolli, si dhe znj. Vinjola Rota, drejtor Rajonal i Arsimit Parauniversitar, Korçë shpërndanë Certifikatat e Vlerësimit për këta nxënës bashkë me urimin për suksese të mëtejshme së bashku me stafin e tyre pedagogjik.

Gjithashtu, urimet më të mira për këtë pjesëmarrje u ka përcjellë stafi ynë akademik, dekani i FEF, prof. as. dr. Jonela Spaho dhe zëvendësdekani i FSHNH, phd. Jordan Jorgji edhe nxënësve të shkollave “Skënderbeu”, Maliq dhe “Tafil Rexhepi”, Pirg.

Edhe në këto takime Universiteti ynë përcolli falënderime për nxënësit dhe mësuesit që e kanë mbështetur këtë nismë prej fillimit të saj, duke u përfaqësuar denjësisht, gjë të cilën e tregojnë edhe rezultatet e tyre në olimpiadat e ndryshme

Leave a Reply