Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Maj 2024

Month

Në datat 30-31maj 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua Konferenca II Ndërkombëtare me temë: “Multilingualism, Innovation and Digitalization in the Light of European Education Policies” (Shumëgjuhësia, inovacioni dhe dixhitalizimi në kuadër të politikave evropiane të arsimit). Të ftuar ishin kërkues, pedagogë, mësues, studentë nga treva të ndryshme shqiptare dhe të huaja. Zëvendësrektori për...
Read More
Në datën 29 maj 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua takimi i parë në kuadër të çeljes së projektit “Mirëqenia emocionale dhe sociale e fëmijëve, adoleshentëve dhe të rinjve në Shqipëri dhe Kosovë”. Ky takim shënoi fillimin e një bashkëpunimi mes departamentit të Shkencave Sociale të Universitetit “Fan S. Noli” dhe departamentit të...
Read More
Në datën 29 maj 2024 departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë organizoi leksionin e hapur me temë: “Interpretimi sociolinguistik për përdorimin e formave të pashtjelluara në ndërtimet sintaksore të gjuhës shqipe” i mbajtur nga prof. as. dr. Elona Çeçe. Studentët dhe stafi i pranishëm në këtë leksion u njohën me mënyrën se si funksionojnë në...
Read More
Në datën 23 maj 2024 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua workshopi me temë: “Eksplorimi i shkrimit akademik dhe integritetit”. Pjesëmarrës ishin studentë të vitit II dhe III të programit të studimit “Bachelor” në “Gjuhë Angleze”. Objektivi kryesor i ëorkshop-it ishte diskutimi i praktikave më të mira në shkrimin...
Read More
Në datën 21 maj 2024 Fakultetei i Ekonomisë dhe Bashkia Korçë organizuan Ditën e Hapur me temë: “Marketingu Dixhital” me pjesëmarrjen e studentëve të programeve të studimit: “Administrim Biznesi në Marketing”; “Informatikë Biznesi” dhe “Marketingu Dixhital”. Ndërsa iu drejtuan studentëve, Joan Deli Këshilltar për Rininë pranë Bashkisë Korçë dhe dekania e FE, prof. as. dr....
Read More
Në datën 8 maj 2024, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve Shqipëri dhe Prezenca e OSBE-së në Tiranë para disa ditësh zhvilluan një bashkëbisedim me studentë të programeve të studimit Bachelor dhe Master i Shkencave të Universitetit “Fan. S. Noli”, në kuadër të progamit të edukimit, informimit dhe ndërgjegjësimit të të rinjve për proceset zgjedhore. Interes treguan...
Read More
Në datën 17 maj 2024 një grup studentesh të Universitetit “Fehmi Agani”, Gjakovë së bashku me dekanen e Fakultetit Filologjik, prof. dr. Sindorela Doli Kryeziu ishin në Universitetin “Fan S. Noli”, ku u pritën në takim nga zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, prof. as. dr. Benita Stavre, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili dhe administratori,...
Read More
Në datën 17 maj 2024 ceremonia e shpërndarjes së Certifikatave të Pjesëmarrjes mbylli punimet e Akademisë Verore: “Ballkani në rrënjët e studimeve gjuhësore, letrare, historike dhe etnografike” i organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Universitetin “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Universitetin “Aristoteli”, Selanik dhe Institutin “Goethe”, Tiranë. Gjatë kësaj ceremonie,...
Read More
Nga data 14-17 maj 2024 Universiteti “Fan S. Noli” Organizoi Javën Studentore: “Learners Today, Inspires Tomorrow” Veprimtaritë filluan në datën 14 maj 2024 me Panairin “Inspire. Educate, Innovate”, në të cilin morën pjesë institucionet e pushtetit vendor, si dhe biznese që operojnë në rajonin e Korçës. Në fjalën përshëndetëse prof. as. dr. Benita Stavre, zëvendësrektor...
Read More
1 2 3