Në datën 14 maj 2024 në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë, studentët e programit të studimit “Menaxhim në Turizëm dhe Mikpritje” morën pjesë në një ëorkshop në lidhje me kulinarinë me temë:“Cuisine and Restaurant Business in Bosnia and Herzegovina” që u mbajt online nga mjeshtri Pedrag Tosic.
Studentët u njohën me atraksionet turistike ,natyrore dhe kulturore, ndërsa në fokus të seminarit ishin gatimet tradicionale, si dhe funksionimi i restoranteve në këtë destinacion.
Seminari mundësua nga La Fondation pour la Formation Hoteliere.
Në fund të takimit pjesemarrësit u testuan për njohuritë e përfitura nga ky seminar si dhe u pajisen me certifikata pjesëmarrjeje.
![](http://172.16.0.23/wp-content/uploads/2024/05/WhatsApp-Image-2024-05-13-at-6.59.33-PM-2-768x1024.jpeg)
![](http://172.16.0.23/wp-content/uploads/2024/05/WhatsApp-Image-2024-05-13-at-6.59.33-PM-1-1024x768.jpeg)
![](http://172.16.0.23/wp-content/uploads/2024/05/WhatsApp-Image-2024-05-13-at-6.59.33-PM-3-768x1024.jpeg)
![](http://172.16.0.23/wp-content/uploads/2024/05/WhatsApp-Image-2024-05-13-at-6.59.33-PM-6-768x1024.jpeg)
![](http://172.16.0.23/wp-content/uploads/2024/05/WhatsApp-Image-2024-05-13-at-6.59.33-PM-5-768x1024.jpeg)
![](http://172.16.0.23/wp-content/uploads/2024/05/WhatsApp-Image-2024-05-13-at-6.59.33-PM-4-768x1024.jpeg)
![](http://172.16.0.23/wp-content/uploads/2024/05/WhatsApp-Image-2024-05-13-at-6.59.33-PM-1024x768.jpeg)