Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

STUDENTË TË FE MORËN PJESË NË SEMINARIN ME TEMË: “CUISINE AND RESTAURANT BUSINESS IN BOSNIA AND HERZEGOVINA” QË U MBAJT ONLINE NGA MJESHTRI PEDRAG TOSIC

Në datën 14 maj 2024 në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë, studentët e programit të studimit “Menaxhim në Turizëm dhe Mikpritje” morën pjesë në një ëorkshop në lidhje me kulinarinë me temë:“Cuisine and Restaurant Business in Bosnia and Herzegovina” që u mbajt online nga mjeshtri Pedrag Tosic.

 Studentët u njohën me atraksionet turistike ,natyrore dhe kulturore, ndërsa në fokus të  seminarit ishin gatimet tradicionale, si dhe funksionimi i restoranteve në këtë destinacion.

Seminari mundësua nga La Fondation pour la Formation Hoteliere.

Në fund të takimit pjesemarrësit u testuan për njohuritë e përfitura nga ky seminar si dhe u pajisen me certifikata pjesëmarrjeje.

Leave a Reply