Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Maj 2024

Month

Veprimtaritë e kësaj jave filluan në datën 14 maj 2024 me Panairin “Inspire, Educate, Innovate”, në të cilin morën pjesë institucionet e pushtetit vendor, si dhe biznese që operojnë në rajonin e Korçës. Në fjalën përshëndetëse prof. as. dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për shkencën dhe projektet falënderoi pjesëmarrësit në panair, duke vënë theksin në këtë...
Read More
Në datën 15 maj 2024 departamenti i Gjuhëve të Huaja festoi 30-vjetorin e krijimit të tij. Mes emocionesh, stafi aktual i këtij Departamenti, por edhe pedagogë të dalë në pension u bënë bashkë për të kujtuar momente të veçanta nga puna dhe vështirësitë e hasura 30 vjet më parë nga drejtuesit dhe pedagogët për hapjen...
Read More
Në datën 7 maj 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” filloi Akademia Verore “Ballkani në rrënjët e studimeve gjuhësore, letrare, historike dhe etnografike” i organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Universitetin “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Universitetin “Aristoteli”, Selanik dhe Institutin “Goethe”, Tiranë. Në ceremoninë zyrtare të çeljes së Akademisë...
Read More
Në datën 14 maj 2024 në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë, studentët e programit të studimit “Menaxhim në Turizëm dhe Mikpritje” morën pjesë në një ëorkshop në lidhje me kulinarinë me temë:“Cuisine and Restaurant Business in Bosnia and Herzegovina” që u mbajt online nga mjeshtri Pedrag Tosic.  Studentët u njohën me atraksionet turistike ,natyrore dhe...
Read More
Nga data 6-11 maj 2024, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi Edicionin V të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Janë studentët e “Laboratorit të Dijes”, të cilët me mbështetjen e Universitetit e organizojnë këtë olimpiadë midis nxënësve të shkollave të mesme të qarkut të Korçës me qëllim testimin e njohurive të tyre dhe për krijiminb e urave të...
Read More
Në datën 9 maj 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua një takim me pedagogë të gjuhës angleze në vijim të takimeve në kuadër të projektit “Mësimdhënia e integruar e gramatikës si hap drejt përfshirjes së qëndrimit komunikativ në mësimin e gjuhës angleze si gjuhë e huaj në arsimin parauniversitar shqiptar”, i financuar nga...
Read More
Në datën 8 maj 2024 në Universiteti “Fan S. Noli” u promovua libri “Komploti” i shkrimtarit Ben Blushi. Në takim ishin të pranishëm autoritete të Universitetit, pedagogë e studentë, si dhe personalitete të qytetit të Korçës. Në këtë veprimtari të organizuar nga Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë u dhanë vlerësime për librin dhe për shkrimtarin...
Read More
Ambasada e ShBA ka hapur thirrjen për aplikim për programet Fulbright për vitin akademik 2025-2026, për këto programe: Pedagogët e interesuar për një program kërkimor në kuadër të Programit Fulbright Visiting Scholar https://al.usembassy.gov/fulbright-visiting-scholar-program-2024-2025-2/ Ish-studentët/alumni për programin Fulbright Foreign Student për studime Master https://al.usembassy.gov/fulbright-student-program-2025-2026/Ambasada e ShBA do të organizojë disa seanca informative sipas agjendës së mëposhtme:•...
Read More
Ilvia Goçi, Roxhels Matraku dhe Xhensila Zacellari ishin studentët që përfaqësun Univeristetin “Fan S. Noli” në Edicionin V të Laboratorit të Debatit Universitar që u zhvillua në datë 7 maj 2024 në Tiranë. Ashtu si edhe në fazat e tjera të debatit Universitar studentët tanë treguan nivel të lartë përgatitjeje, duke bërë sërisht një praqitjeje...
Read More
Nga data 6-11 maj 2024, Universiteti “Fan S. Noli” organizon Edicionin V të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Janë studentët e “Laboratorit të Dijes” të cilët edhe me mbështetjen e Universitetit e organizojnë këtë olimpiadë midis nxënësve të shkollave të mesme të qarkut të Korçës me qëllim testimin e njohurive të tyre, por njëkohësisht edhe për krijimin...
Read More
1 2 3