Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

MARKETINGU DIXHITAL ISHTE NË FOKUS TË DITËS SË HAPUR QË ORGANIZOI ME STUDENTËT FAKULTETI I EKONOMISË DHE BASHKIA KORÇË

Në datën 21 maj 2024 Fakultetei i Ekonomisë dhe Bashkia Korçë organizuan Ditën e Hapur me temë: “Marketingu Dixhital” me pjesëmarrjen e studentëve të programeve të studimit: “Administrim Biznesi në Marketing”; “Informatikë Biznesi” dhe “Marketingu Dixhital”. Ndërsa iu drejtuan studentëve, Joan Deli Këshilltar për Rininë pranë Bashkisë Korçë dhe dekania e FE, prof. as. dr. Ledina Alolli i inkurajuan ata të bëhen pjesë aktive e këtij takimi  për të marë një informacion më të detajuar në lidhje me marketingun dixhital, si një prej profesioneve më të kërkuarve sot në tregun e punës online.

Mentorja Eljona Kosta eksperte e njohur e marketingut digjital në Shqipëri, bashkëbisedoi me studentët se si ata mund të zhvillojnë aftësitë e tyre në këtë fushë, duke u vetpërfshirë në botën e marketingut online.

Ajo ndau me ta edhe përvojën dhe filozofinë e saj në fushën e marketingut dixhital.

Leave a Reply