Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Shkurt 2023

Month

Under the framework of QUADIC project (Quality Development of International Cooperation and ProjectManagement), 3 days training sessions and meetings were organized at “Kadri Zeka” University Gjilan inKosovo from 27th February to 1st March 2023. Representatives of partner institutions from KosovoAlbania and EU countries were physically present and participated in the sessions developed aroundproject development and...
Read More
Në datën 24 shkurt 2023, në Fakultetin e Edukimit dhe të Filologjisë, Universiteti “Fan S. Noli”, Korcë, u përurua libri “American Dream”–historia e jashtëzakonshme e Beqir Potkës nga ferri komunist drejt tokës së premtuar, i autorit Eris Rusi dhe botuar nga shtëpia botuese Toena. Të pranishmit i përshëndeti fillimisht, duke i falënderuar për pjesëmarrjen autori...
Read More
Në datën 24 shkurt 2023, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua trajnimi III në kuadër të projektit DIGIKOMP me temë: “Zbatimi i Korporave në mësimin e gjuhës së huaj në Web” të financuar nga Agjencia e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI). Ky trajnim, në të cilin morën pjesë mësues të arsimit...
Read More
Në datën 21 shkurt 2023, në mjediset e Rektoratit për studentët, të cilët përfaqësuan denjësisht Universitetin “Fan S. Noli” në veprimtarinë “Laboratori i Debatit Universitar–Nga fjala tek Veprimi, edicioni IV” u shpërndanë certifikata pjesëmarrjeje. Vlerësimin me këtë certifikatë në emër të Universitetit e bëri zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre dhe specialisti i...
Read More
Në datën 17 shkurt 2023, në kuadër të një turi bashkëbisedimesh me studentë për rëndësinë e informimit profesional mediatik gjatë katastrofave natyrore, në Universiteitn “Fan S. Noli” u zhvillua një bashkëbisedim me studentë të programeve “Master Profesioal” në “Mësues për Gjuhë Shqipe dhe letërsi” dhe “Mësuesi për Histori –Gjeografi”, si dhe të programit “Master i...
Read More
FAZA I Kushtet/procedurat që duhen të ndiqën për aplikim: Niveli i kërkuar i pranimit – 4 vite studime pas diplomës (ekuivalente me 240 ECTS) në fushat e Ekonomisë, Shkencave humane ose Agronomisë Mesatare e notave/arritjet akademike Aftësi profesionale CV (resume) Formulari i aplikimit (online) http://candidature.iamm.fr Diploma e studimeve (nëse diplomoheni në fund të vitit aktual...
Read More
Në datën 16 shkurt 2023 Kolegji Universitar për Biznes dhe Teknoogji, Prishtinë nderoi me çmimin “Leadership Excellence Aëard” Universitetin “Fan S. Noli’ me motivacionin: “Për kontributin e universiteteve shqiptare, në mbështetjen dhënë ndër gjenerata, si dhe krijimine kuadrove në fusha të ndryshme, avancimi e tyre në vazhdën e implementimit të politikave kombëtare në ngritjen e...
Read More
Në datën 15 shkurt 2023, në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve për fitusit e Kampionatit II Ekipor të Shahut “Vangjo Boboshtica” të organizuar nga Shoqata Sportive e Universitetit “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Federatën Shqiptare të Sportit Universitar. Pas dy ditë përballjesh ku morën pjesë nxënës mjaft...
Read More
Në këtë kampionat, i cili do të vijojë edhe nesër marrin pjesë nxënës nga 12 shkolla të mesme të rajonit të Korçës. “Muharrem Çollaku”, Pogradec (shpallur kampion në edicionin e kaluar) Kolegji “Preka”, Korçë (nënkampion) “Faik Konica”, Korçë (vendi 3-të) “Gjergj Pekmezi”, Pogradec (vendi 4-t) “Raqi Qirinxhi”, Korçë “Themistokli Gërmenji”, Korçë “Fuat Babani”, Devoll “14...
Read More
Në datën 13 shkurt 2023 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u ndezën qirinj për viktimat e tërmetit shkatërrues të një jave më parë në Turqi e Siri, duke sjellë mijëra viktima.   Solidaritet nga stafi i këtij Universiteti, studentë edhe stafi i Prefekturës, Korçë me të prekurit, të cilët po përballojnë këtë dhimbje...
Read More
1 2