Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Shkurt 2023

Month

Në datën 10 shkurt 2023, dy emra të njohur të skenës dhe kinematografisë shqiptare, regjisori Leka Bungo dhe aktori Viktor Zhusti ishin sot mes studentëve të Universitetit “Fan S. Noli”. Ata u pritën në një takim të organizuar nga departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë me pedagogë, studentë dhe maturantë të ftuar. Gjatë bisedës mes tyre...
Read More
“Gjithpërfshirja e nxënësve nëpërmjet kompetencës digjitale” ishte tema e trajnimit që u zhvillua në datën 10 shkurt 2023 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë me mësues të arsimit parauniversitar në rajonin e Korçës dhe me ligjëruese pedagogen e departamentit të Gjuhëve tër Huaja, dr. Erjola Qafzezi. Trajnimi u zhvillua në kuadër të projektit...
Read More
Në datën 7 shkurt 2023, Debati Universitar IV zhvilloi takimin në nivel institucional në Universitetin “Fan S. Noli” Debati Universitar IV zhvilloi takimin në nivel institucional në Universitetin “Fan S. Noli” me pjesëmarrjen e studentëve Romina Xhaferi, Joana Katundi, Dalina Krekas, Elva Lera, Silvana Firanj, Ketiana Papa, Erdi Mallkas dhe Eriona Dëmba, të cilët debatuan rreth temës “Digjitalizimi...
Read More
Thirrja per botim ne buletinin shkencor 2023Shkarkoje
Read More
Thirrja per botim-ne-buletinin-shkencor-2022Shkarkoje
Read More
Në datën 3 shkurt 2023 në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u promovua libri më i ri i autorit Ndriçim Kulla: ““Shqipëria, një histori e mentalitetit juridik”. Fillimisht zëvendësdekani i FSHNH, phd. Jordan Jorgji falënderoi pjesëmarrësit dhe autorin, i cili zgjodhi që librin e tij ta prezantojë edhe për stafit e...
Read More
Në datën 3 shkurt 2023 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua trajnimi “Aplikimi i mjetit digjital Canva.com në mësimdhënie”, drejtuar nga pedagogia e departamentit të Gjuhëve të Huaja, dr. Dorela Kaçauni. Ky trajnim zhvillohet në kuadër të projektit kombëtar DIGJIKOMP tē financuar nga Agjencia Kombëtare për Kērkim Shkencor dhe Inovacion. Trajnerja Kaçauni tha se...
Read More
Në datën 3 shkurt 2023 në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti “Fan S. Noli” u zhvillua një takim mes përfaqësuesve të fakultetit dhe të Shoqatës së Siguruesve të Shqipërisë. Gjatë këtij takimi dekani i FE, prof. as. dr. Ledina  Alolli dhe sekretarja e përgjithshme e kësaj shoqate, zj Mimoza Hajdarmataj nënshkruan marrëveshja e bashkëpunimit...
Read More
Në datën 2 shkurt 2023 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u prezantua libri “Pak dritë në themelet e Sinics” i autorit Ibrahim Memelli, në një veprimtari të organizuar nga departamenti i Historisë dhe Gjeografisë. Në çelje të këtij takimi, ku ishin të ftuar pedagogë e studentë përgjegjësi i departamentit, phd. Metin Venxha...
Read More
1 2