Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

U ZHVILLUA NË MJEDISET E FAKULTETIT TË EKONOMISË DITA E PARË E EDICIONIT II TË KAMPIONATIT EKIPOR TË SHAHUT “VANGJO BOBOSHTICA”

Në këtë kampionat, i cili do të vijojë edhe nesër marrin pjesë nxënës nga 12 shkolla të mesme të rajonit të Korçës.

“Muharrem Çollaku”, Pogradec (shpallur kampion në edicionin e kaluar)

Kolegji “Preka”, Korçë (nënkampion)

“Faik Konica”, Korçë (vendi 3-të)

“Gjergj Pekmezi”, Pogradec (vendi 4-t)

“Raqi Qirinxhi”, Korçë

“Themistokli Gërmenji”, Korçë

“Fuat Babani”, Devoll

“14 Engjëjt”, Buçimas

“Tafil Rexhepi”, Pirg

“Platon”, Korçë

“Peto Nini Luarasi”, Ersekë

“Skënderbeu”, Maliq

Pas hedhjes se shortit në mjediset e Rektoratit shkollat pjesëmarrëse u ndanë në katër grupe A, B, C, D dhe çdo shkollë merr pjesë me 4 nxënës.

Leave a Reply