Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Janar 2023

Month

Në datën 26 janar 2023, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë organizuan konferencën shkencore kombëtare: “Asdreni në 150-vjetorin e lindjes”. Konferenca u hap me Himnin Kombëtar të interpretuar nga pedagogia, dr. Ornela Liçi, ndërsa më pas u përcollën disa poezi dhe një këngë po nga krijimtaria e Asdrenit,...
Read More
Në datën 24 janar 2023 në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Edukimit (Arsimit) Univesiteti “Fan S. Noli” organizoi një veprimtari ndërgjegjësuese mbi rolin dhe rëndësinë që ka arsimimi dhe edukimi në përgjithësi. Në takimin e zhvilluar në mjediset e Fakulteit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane ishin të ftuar studentë e pedagogë, të cilët patën...
Read More
Kjo thirrje financohet nga Këshilli Europian për Inovacionin (EIC), dhe do të shpërndahet gjatë dy viteve për start-up-et që kanë në fokus adresimin e disa prej problemeve më urgjente në botë.   Afati fundit për të aplikuar: 16/03/2023.   Për me shumë informacione drejtohuni : https://venturesthrive.eu 
Read More
Në takimin e zhvilluar në datën 23 janar 2023 në mjediset e Rektoratit u fol konkretisht për shërbimet që tashmë prej 3 vitesh CleanScore ofron në kuadër të bashkëpunimit me Universitetin tonë si:    –Korrigjimi Automatik i Provimeve, me synimin për të rritur cilësinë dhe transparencën në procesin e vlerësimit të studentëve; –Përkthimi në shqip...
Read More
Në datën 19 janar 2023, studentët që përfaqësuan Universitetin “Fan S. Noli” arritën të renditin emrin e institucionit ndër më të mirët e Kampionati III Kombëtar të Ping-Pongut . Studenti Llambi Plasa zuri vendin e tretë, ndërsa Endri Shahinaj u rendit në vend të katërt. Kampionati III Kombëtar i Ping-Pongut u organizua nga Federata Shqiptare...
Read More
Në datën 17 janar 2023 Heroi ynë Kombëtar, Gjergj Kastrioti, Skënderbeu u përkujtua në një veprimtari të organizuar nga departamenti i Historisë dhe Gjeografisë në 555-vjetorin e vdekjes së tij. Në këtë veprimtari, e cila u zhvillua në mjediset e bibliotekës “Kongresi i Manastirit, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë ishin të pranishëm pedagogë e studentë...
Read More
Në datën 15 janar 2023, në përkujtim të viktimave të Luftës në Kosovë në mjediset e Rektoratit të Universitetit “Fan S. Noli”, pedagogë, studentë dhe përfaqësues të Këshillit Studentor u bënë bashkë për të ndezur flakën e kujtesës. Lulëkuqja me katër petale le të simbolizojë genocidin e ushtruar ndaj fëmijëve, burrave, grave dhe të moshuarve...
Read More
Në datën 12 janar 2023, në një takim që rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi me rektorin e UBT, prof. dr. Edmond Hajrizi u diskutua rreth mundësive të reja për zgjerimin e bashkëpunimit midis dy institucioneve. Ndërsa vlerësuan bashkëpunimin e deritanishëm në projekte e veprimtari të përbashkëta, ata u ndalën...
Read More
1 2