Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Hapet thirrja që ka në fokus start-up-et për vendet “Widening” ku përfshihet edhe Shqipëria  

Kjo thirrje financohet nga Këshilli Europian për Inovacionin (EIC), dhe do të shpërndahet gjatë dy viteve për start-up-et që kanë në fokus adresimin e disa prej problemeve më urgjente në botë.  

Afati fundit për të aplikuar: 16/03/2023. 

 Për me shumë informacione drejtohuni : https://venturesthrive.eu 

Leave a Reply