Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Tetor 2020

Month

Në datën 27 tetor 2020, autoritete drejtuese të UNIKO pritën në mjediset e Rektoratit përfaqësues të Qendrës së Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, e cila ka për mision zhvillimin e kapaciteteve të aktorëve të ndryshëm të përfshirë në veprimet kundër ekstremizmit të dhunshëm, ruajtjen dhe promovimin e vlerave të tolerancës dhe të harmonisë fetare, mbrojtjen...
Read More
Nё datën 24 tetor 2020 në mjediset e “Qytezës së Fëmijëve” në Korçë u zhvillua ndeshja miqёsore e futbollit midis ekipit të Universitetit “Fan S. Noli” dhe ekipit tё futbollit tё Universitetit “Ismail Qemali” tё Vlorёs, e cila erdhi edhe në kuadër të bashkëpunimit midis dy institucioneve. Kjo veprimtari sportive bëri bashkë veteranë të futbollit...
Read More
Në datën 23 tetor 2020, në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, u zhvillua veprimtaria për diskutimin e librit të prof. dr. Bardhyl Musait “Arsimi në demokracinë e brishtë”. Në hapje të kësaj veprimtarie u lexua mesazhi që prof. dr. Ali Jashari kishte dërguar  për përurimin e këtij libri, i cili, siç...
Read More
Në datën 22 tetor në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u zhvillua tryeza e rrumbullakët me temë “Përgatitja dhe edukimi i të rinjve që të përballen me fenomenet e ekstremizmit të dhunshëm” organizuar nga Universiteti “Fan S. Noli”, Universiteti i Tiranës, shoqata “Miq të Korçës” dhe organizata të shoqërisë civile të...
Read More
Xhoana Dunolli, studente e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, vjen me një përvojë të re ndërkombëtare, pasi studioi një semestër në Universitetin “Alma Mater Studiorum” në Bolonjë, Itali, në kuadër të programit Erasmus +.  Xhoana, e cila aktualisht vazhdon studimet në vitin e fundit të programit “Mësuesi në Arsimin Fillor”, shprehet se kjo ishte një...
Read More
Në datën 16 tetor 2020 në mjediset e UNIKO u zhvillua një tryezë e rrumbullakët në kuadër të ditëve Erasmus +. Në këtë veprimtari u diskutua për procesin e të mësuarit në distancë dhe platformat që ndihmojnë në këtë proces. Në takim ishin pjesëmarrës zëvendësrektorja për shkencën dhe projektet, dr. Benita Stavre, koordinatori i programit...
Read More
Në datën 15 tetor, në mjediset e Qendrës së Formimit të Vazhduar (QFV) në UNIKO u zhvillua takimi i Komitetit Koordinativ të Rrjetit të Qendrave të Formimit të Vazhduar, në kuadër të projektit TEAVET (Erasmus+). Takimi, i cili u ndoq edhe online, kishte përfaqësues nga Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Durrës; Universiteti “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan; Universiteti “Eqerem...
Read More
Në datën 13 tetor 2020, në mjediset e bibliotekës “Thimi Mitko” të qytetit të Korçës u zhvillua një sesion informues me studentë e të rinj të qytetit për njohjen me bursat që ofrohen nga programi “Chevening” i qeverisë britanike. Në këtë sesion informimi ambasadori i Britanisë së Madhe në Tiranë, z. Duncan Norman dhe koordinatorja...
Read More
1 2