Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Tetor 2020

Month

Universiteti “Fan S. Noli” ka përfunduar hartimin e Raporteve të Vlerësimit të Brendshëm (RVB) dhe dosjeve shoqëruese për programet e studimit në proces akreditimi, të cilat u hartuan nga Grupet e Vlerësimit të Brendshëm me përfaqësim edhe nga studentët. Në proces akreditimi janë 9 programe studimi: -“Agroushqim” dhe “Inxhinieri Agronomike”-Fakulteti i Bujqësisë; -“Gjuhë Angleze”, “Mësuesi...
Read More
Në datën 12 tetor 2020, në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u zhvillua veprimtaria shkencore me temë “Muri që (nuk) shihnim-30 vjet nga ribashkimi i Gjermanisë”, organizuar nga departamenti i shkencave sociale në bashkëpunim me Institutin për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC). Sipas pedagoges dr. Maria Dojçe veprimtaria kishte për qëllim...
Read More
Në datën 9 tetor 2020, në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë u zhvillua një takim me studentët e programit të studimit “Administrim biznesi në turizëm”, të cilët u njohën me mënyrat e regjistrimit dhe përdorimit të librarisë online të mundësuar nga fondacioni “La Fondation pour la Formation Hôtelière” dhe “Instituti i Mikpritjes”. Universiteti “Fan S. Noli” prej vitit 2014...
Read More
Në datën 6 tetor 2020 u zhvillua në UNIKO një takim informues në lidhje me organizimin e forumit: “Sfida dhe mundësi për një turizëm të qëndrueshëm në rajon”, ku morën pjesë përfaqësues të fakulteteve të Universitetit. Në fjalën e hapjes dekania e Fakultetit Ekonomik, prof. as. dr. Ledina Alolli theksoi se ky forum do të...
Read More
1 2