Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Tetor, 2020

Day

Në datën 13 tetor 2020, në mjediset e bibliotekës “Thimi Mitko” të qytetit të Korçës u zhvillua një sesion informues me studentë e të rinj të qytetit për njohjen me bursat që ofrohen nga programi “Chevening” i qeverisë britanike. Në këtë sesion informimi ambasadori i Britanisë së Madhe në Tiranë, z. Duncan Norman dhe koordinatorja...
Read More
Universiteti “Fan S. Noli” ka përfunduar hartimin e Raporteve të Vlerësimit të Brendshëm (RVB) dhe dosjeve shoqëruese për programet e studimit në proces akreditimi, të cilat u hartuan nga Grupet e Vlerësimit të Brendshëm me përfaqësim edhe nga studentët. Në proces akreditimi janë 9 programe studimi: -“Agroushqim” dhe “Inxhinieri Agronomike”-Fakulteti i Bujqësisë; -“Gjuhë Angleze”, “Mësuesi...
Read More