Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Prill 2023

Month

Në datat 28-29 prill 2023, në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Konferenca e 5-të Ndërkombëtare “Education Across Borders” (Arsimi Përtej Kufijve) me temë: “Innovative Education: Strengthening the Future” (Edukimi Inovator një Mjet për të Fuqizuar të Ardhmen), organizuar nga Fakulteti i Edukimit dhe i Filologjisë, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe i Shkencave Humane, Universiteti...
Read More
Në datën 28 prill 2023, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi ditën e hapur me temë: “Shkencat dhe TIK” organizuar nga departamenti i Informatikës dhe departamenti i Matematikë-Fizikës, në bashkëpunim me Universitetin “Aldo Moro” të Barit, Itali dhe me Shoqatën e Teknologjisë së Informacionit të Pulias. Fakulteti i Shkencave...
Read More
Në datën 27 prill 2023, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi promovimin e librit “Fuçi Baruti” të dramaturgut nga Maqedonia e Veriut, Dejan Bukovski dhe të shqipëruar nga Milena Selimi. Kjo veprimtari u organizua në kuadër të nismës “Fqinjët përballë pasqyrës” në zbatim të projekteve shumëgjuhësore mbështetura nga READ. Në fjalën e tyre, prof. as....
Read More
Në datën 27 prill 2023, stafi administrativ i Universitetit “Fan S. Noli” mori pjesë në trajnimin me temë: “Rritja e reputacionit të Universitetit “Fan S. Noli” në kontekstin kombëtar dhe ndërkombëtar- Përgatitja e UNIKO për Rankimin e Universiteteve”. Sipas dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për shkencën dhe projektet ky trajnim informues edhe për stafin adinistrativ të...
Read More
Në datën 26 prill 2023, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua trajnimi me temë: “Rritja e reputacionit të Universitetit “Fan S. Noli”, në kontekstin kombëtar dhe ndërkombëtar- Përgatitja e UNIKO për Rankimin e Universiteteve”. Dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për shkencën dhe projektet theksoi se ky trajnim zhvillohet në zbatim të projektit të...
Read More
Në datën 26 prill 2023, në mjediset e Rektoratit u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Universiteti “Fan S. Noli” dhe Qendrës së Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm (QKEDH) me qëllim Parandalimin e Radikalizmit dhe Ekstremizmit të Dhunshëm. Gjatë takimit ku ishin të pranishëm përfaqësues nga të dy palët, zëvendësrektori për shkencën dhe projektet në Universitetin...
Read More
Në datën 25 prill 2023, nxënëset fituese të Olimpiadës së ekonomisë “Stiv Jobs”, e cila u organizua para disa javësh në Fakultetin e Ekonomisë, u bënë pjesë e Olimpiadës Ndërkombëtare të Ekonomisë nga Virtus Excellence Training Centre. Sipas zëvendësdekanit, dr. Emil Frashëri,  maturantet e gjimnazit “Themistokli Gërmenji”, Artila Dulo, Odeta Rezhda, Fiona Tanasica dhe Erisa...
Read More
Në datën 25 prill 2023, Universiteti “Fan S. Noli” pranohet si anëtar me të drejta të plota i Federatës Evropiane të Sportit Universitar (EUSA). Në një postim në rrjetet e saj zyrtare, EUSA i uron mirëseardhjen Universitetit “Fan S. Noli” dhe njëkohësisht publikon pjesëmarrjen e suksesshme të të tij në disiplinën e volejbollit në Lojërat...
Read More
Në datën 21 prill 2023, studentët e Universitetit “Fan S. Noli”, Joan Koti dhe Elda Vukatana “rrëmbejnë” trofetë e nënkampionëve në Kampionatin Universitar të Tenisit që u zhvillua sot në Tiranë me pjesëmarrjen e të rinjve nga universitete të ndryshme të vendit. Të dy studentët tanë me një përvojë disa vjeçare në sportin e tenisit...
Read More
Në datën 14 prill 2023, në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua trajnimi me temë: “Vlerësimi nëpërmjet mjeteve digjitale në arsim”. Ky trajnim vjen në kuadër të projektit DIGJIKOMP të Departamentit të Gjuhëve të huaja, FEF, të financuar nga Agjencia e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI). Trajnimi u zhvillua në bashkëpunim me...
Read More
1 2