Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Qershor 2023

Month

Në datën 29 qershor 2023 u zhvillua ceremonia e dhënies së titullit “Doctot Honoris Causa” për prof. Maria N. Todorova, personalitet i shquar në fushën e studimeve historike. Ceremonia u mbajt në Amfiteatrin e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë pas pritjes zyrtare në mjediset e Rektoratit. Në fjalën e mirëseardhjes rektori i Universitetit “Fan S....
Read More
Në datën 27 qershor 2023 në mjedisee e bibliotekës “Kongresi i Manastirit”  të universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua sesioni informues “Integrimi Gjinor në Institucionet e Arsimit të Lartë (Rëndësia e sigurimit dhe monitorimit të të dhënave mbi integrimin gjinor në komunitet)” në kuadër të projektit “Integrimi gjinor në institucionet e arsimit të lartë”.  ...
Read More
The Center for Education and Lifelong Learning e Universitetit Aristoteli të Selanikut fton të gjithë të interesuarit të bëhen pjesë e shkollës (kursit) veror me temë:  “Analiza e të dhënave të biznesit”. Programi synon të përgatisë individët për të kombinuar njohuritë, të dhënat e menaxhimit të biznesit, teknikat e menaxhimit dhe mjetet analitike bazuar në...
Read More
Prej datës 24 qershor-2 korrik 2023 studentët e ekipit të futbollit të Universitetit “Fan S. Noli” morën pjesë në Kampionatin Evropian të Futbollit Universitar, ku përfaqësuan Shqipërinë mes 28 skuadrave pjesëmarrëse me rreth 550 garues nga 16 vende të ndryshme të Europës. Pas hedhjes së shortit Ekipi i Universitetit “Fan S. Noli” luajti në grupin...
Read More
Në datë 16 qershor 2023 studentët e programeve të studimit: Bachelor në “Administrim dhe politika sociale”, Master Profesional në “Administrim publik” dhe të programit profesional 2-vjeçar në “Shërbim social” organizuan një veprimtari ndërgjegjësuese në një nga kopshtet e qytetit. Sipas pedagoges së departamentit të Shkencave Sociale, Viola Dolani qëllimi i kësaj veprimtarie është të rritë...
Read More
Në datën 14 qershor 2023 të shoqëruar edhe nga një grup pedagogësh, studentët u ndalën fillimisht në qytetin e Shkodrës, ku vizituan Kalanë e Rozafës, një monumentet-simbol i vendit tonë, që prej mureve të lashta ilire e deri te rrënojat mesjetare të Balshajve apo kullave të Bushatllinjve. Ky vend dëshmon bukurinë e pamposhtur të një...
Read More
Në datën 12 qershor 2023, Këshilli Studentor i Universitetit “Fan S. Noli” lidhi marrëveshje bashkëpunimi me Këshillin Studentor të Universitetit “Luigj Gurakuqi”, Shkodër. Marrëveshja u nënshkrua nga kryetarët e të dy këshillave Kodhel Zere dhe Armando Lekaj gjatë një takimi që drejtues, pedagogë e studentë nga të dy universitet zhvilluan në mjedisete Universitetit “Luigj Gurakuqi”....
Read More
Në datën 12 qershor 2023 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua leksioni i hapur me temë: “Disa argumente të reja lidhur me formën “së bëri” gerund i shqipes në rasën rrjedhore”- i organizuar nga departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë me ligjëruese pedagogen, prof. as. dr. Elona Çeçe. Të pranishmit në...
Read More
Në kuadër të prjektit “Bologna Hub Peer Support” në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvilluan trajnime për stafin akademik dhe ndihmësakademik.  Në modulin e parë, i cili kishte në fokus Sigurimin e Cilësisë ishin të pranishëm zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, staf nga drejtoria e Kurrikulave dhe Vlerësimit Institucional, si dhe anëtarët e Njësisë së...
Read More
1 2 3