Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Maj 2017

Month

Agjensia e Punësimit ” ERCA” hap fushatat për mundësi punësimi në Dubai për pozicionet vakante si më poshtë: • Mësuese për Arsim Parashkollor • Supervizor shitjesh (Me eksperience në shitje dhe menaxhim ) • Kamarier/ Kryekamarier për të punuar në një rrjet Coffe Shop Kushtet e kontratës dhe paga janë të kënaqshme. Aplikantët duhet të...
Read More
Departamenti i Administratës Publike  në kuadër të hapjes së sezonit të ri të rekrutimit në administratën publike, po organizon veprimtari informuese në disa nga universitet e Shqipërisë, për të informuar studentet e diplomuar dhe në prag diplomimi mbi mundësitë e ndryshme të punësimit në administratë.  Në datën 29 maj 2017, ora 10.00 do të vizitojë...
Read More
Ditën e  Hënë në datën 8 maj 2017, ora 12:00 në Sallën e Konferencave “Teodor Laço” të Universitetit “ Fan S. Noli”, zhvillohet leksion i hapur me  temë “Për një kontratë politike me qytetarët”, i ftuar Prof. Artan FUGA. Veprimtaria organizohet nga KRIIK Albania, në bashkëpunim me Koalicionin e Vëzhguesve Vendorë me qëllim nxitjen e bashkëveprimit...
Read More