Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Thirrje për Pjesëmarrje – Konferenca II Ndërkombëtare “ Ide, përvoja dhe praktika didaktike për rritjen e efektivitetit të transmetimit të dijes” 10-11 Nëntor 2017

Leave a Reply