Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
9 Tetor, 2020

Day

Në datën 9 tetor 2020, në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë u zhvillua një takim me studentët e programit të studimit “Administrim biznesi në turizëm”, të cilët u njohën me mënyrat e regjistrimit dhe përdorimit të librarisë online të mundësuar nga fondacioni “La Fondation pour la Formation Hôtelière” dhe “Instituti i Mikpritjes”. Universiteti “Fan S. Noli” prej vitit 2014...
Read More