Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Qershor 2024

Month

Në datën 28 qershor 2024 pedagogë të departamentit të Historisë dhe Gjeografisë u bënë pjesë e simpoziumit shkencor: “Monumentet e Natyrës së Shqipërise dhe vlerat e tyre natyrore, historike, kulturore, shpirterore dhe turistike”, i mbajtur në mjediset e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë një bashkëpunim i suksesshëm me Universitetin “Fan S. Noli”. Në emër të...
Read More
The European Commission has recently awarded “Fan S. Noli” University, Erasmus Charter for Higher Education (ECHE). The ECHE is a quality framework established by the European Commission and is awarded based on a careful evaluation of the Institution’s Internationalization Strategy and Erasmus Policy Statement, of the measures put in place to ensure the full respect...
Read More
Në datën 28 qershor 2024 një grup deputetësh nga Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik ishin në Universitetin “Fan S. Noli”, ku diskutuan me stafin e këtij Universiteti mbi Ligjin e Arsimit të Lartë.  Sipas kryetares së këtij Komisioni, znj. Flutura Açka qëllimi i takimit ishte parashtrimi dhe mbledhja e ideve mbi mënyrën se...
Read More
EIT CLIMATE-KIC: CALL FOR EXPRESSION OF INTEREST: CLIMACCELERATOR ORGANISERS (EUROPE) ClimAccelerator është një program global për start-up-et  për të inovuar, katalizuar dhe shkallëzuar potencialin e zgjidhjeve të tyre klimatike. Ata po i kthejnë start-up-et në biznese të suksesshme dhe po shfrytëzojnë fuqinë e zgjuarsisë njerëzore për të nxitur ndikim të shpejtë dhe për të zhbllokuar...
Read More
Bazuar në urdhërin nr. 295, dt. 12.6.2024 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, Universiteti “Fan S. Noli” njofton riorganizimin e programit të studimit të ciklit të parë nga “Bachelor” në “Filozofi-Sociologji”, në “Bachelor” në “Shkenca Politike”. Programi “Bachelor” në “Shkenca Politike” zhvillohet me kohëzgjatje 3 vite akademike (6 semestra), me 180 kredite ECTS, në gjuhën...
Read More
Në datën 26 qershor 2024, Klubi Rotari i Korçës shpërndau bursa për 8 studentë të Universitetit “Fan S. Noli”, (2 nga çdo fakultet) të cilët kanë arritje të mira akademike, por që janë në vështirësi ekonomike. Presidenti i Klubit Rotari të Korçë, z. Artur Balli i shoqëruar edhe nga anëtarë të tjerë të këtij klubi...
Read More
Bazuar në Vendimin Nr. 385 datë 25.06.2024 të Bordit të Administrimit të universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, është miratuar dhënia me qira e disa hapësirave të cilat ndodhen në ambjentet e Rektoratit, Fakultetit të Ekonomisë, Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, Fakultetit të Bujqësisë, Fakultetit të Shkencave të natyrës dhe Humane dhe Departamentit të Infermierisë për...
Read More
Në datën 26 qershor 2024 në kuadër të projektit “Të rinjtë për një shoqëri gjithëpërfshirëse”  Shoqata MEDPAK me mbështetjen e UNDP zhvilluan një takimi për prezantimin e projektit, i cili ka për qëllim ndërtimin e  komuniteteve gjithëpërfshirëse duke përfshirë grupe të rinjsh vullnetarë në bashkinë e Korcës. Në takim u theksua se synimi kryesor i këtij...
Read More
Në datën 18 qershor 2024 u zhvillua në Universitetin “Fan S. Noli” Forumi Akademik: “Prof. Fehmi Agani – Akademiku Martir i Kombit dhe i Shkencës”, në kuadër të Javës së Kosovës si një seri veprimtarish të zhvilluara në disa universitete të Shqipërisë. Organizatorë të këtij Forumi ishin: Universiteti “Fan S. Noli”, Akademia e Shkencave e...
Read More
Njoftohen të gjithë studentët se Njësia e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë në bashkëpunim me Këshillin Studentor, organizon pyetësorin studentor për cilësinë e mësimdhënies për vitin akademik 2023-2024. Linku i pyetësori iu është dërguar të gjithë studentëve në adresat e tyre të e-mail-it. Po ashtu mund të gjendet edhe si njoftim në sistemin PITAGORA, gjatë kohës...
Read More
1 2 3 4