Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Maj 2022

Month

Në datën 31 maj 2022, në kuadër të realizimit të një prej përparësive më të rëndësishme të strategjisë së vet, Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, Akademia e Studimeve Albanologjike, në bashkëpunim me Fakultetin e Edukimit dhe të Filologjisë të Universitetit “Fan S. Noli”, organizoi një veprimtari në të cilën u promovua revista “Studime filologjike”,...
Read More
Në datën 30 maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Instituti i Edukimit, Tashëgimisë dhe Turizmit lidhën marrëveshje  bashkëpunimi mes tyre. Nënshkrimi i marrëveshjes u bë nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prof. as. dr. Ramiz Zekaj, Drejtor Ekzekutiv i IETT. Gjatë takimi të zhvilluar mes përfaqësuesve të të dy institucioneve u theksua se...
Read More
Në datën 30 maj 2022, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u organizua një tryezë e rrumbullakët në kuadër të projektit “3E – English- Entrepreneurship – Employability”, mundësuar nga mbështetja e Ambasadës Amerikane. Qëllimi është të mbështesë Universitetet pjesë e rrjetit të “Klubeve të Debatit” të Junior Achievement of Albania me identifikimin e modeleve...
Read More
Në datën 30 maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Instituti i Edukimit, Tashëgimisë dhe Turizmit lidhën marrëveshje  bashkëpunimi mes tyre. Nënshkrimi i marrëveshjes u bë nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prof. as. dr. Ramiz Zekaj, Drejtor Ekzekutiv i IETT. Gjatë takimi të zhvilluar mes përfaqësuesve të të dy institucioneve u theksua se...
Read More
Në datën 27 maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” organizoi një simultane shahu me pjesëmarrjen e studentëve, alumnit dhe të pedagogëve, si dhe të të apasionuarve të tjerë pas sportit të shahut. Sipas zëvendësrektorit për mësimin, dr. Arto Adili qëllimi është promovimi dhe masivizimi i këtij sporti në qytetin e Korçës. Në çelje të veprimtarisë...
Read More
Departamenti i Informatikës, Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë, në bashkëpunim me departamentin DSIZ, Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, Kolegjin Universitar Logos dhe Kolegjin Universitar Beder, Tiranë, organizuan në dt. 27 maj 2022, në amfiteatrin e FSHNH, Sesionin Shkencor me temë: “Teknologjitë e reja të informacionit dhe aplikimi...
Read More
Në datën 27 maj 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” këshilluesja e EducationUSA, znj. Aida Hudhri zhvilloi një takim me studentët mbi mundësitë e studimeve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. EducationUSA është një qendër këshillimi që ofron konsulencë dhe këshillim pa pagesë për të gjithë të interesuarit që duan të vazhdojnë një cikël studimi...
Read More
Në datën 27 maj 2022, Universitet “Fan S. Noli” dhe Kolegji Universitar për Biznes dhe Teknologji, (UBT) Prishtinë organizuan debatin studentor me pjesëmarrjen e studentëve të programeve “Bachelor” të Gjuhëve të Huaja të dy universiteteve me temë: “Impakti i gjuhëve të huaja në zhvillimet sociale dhe ekonomike” Gjatë takimit të mirëseardhjes në mjediset e Rektoratit...
Read More
Në datën 26 maj 2022 departamenti “Financë-Kontabilitet”, Fakulteti i Ekonomisë organizoi një leksion të hapur për studentët e programeve “Master Profesional” në “Financë-Kontabilitet ” dhe “Master i Shkencave” në “Financë” me temë: “Auditimi i Pavarur”, ku e ftuar ishte znj. Anila Çunoti, Kontabël i Miratuar dhe Auditues Ligjor. Sipas pedagoges së këtij Departamenti, prof. as....
Read More
Në datën 26 maj 2022, OSCE (Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Prezenca në Shqipër) në bashkëpunim me Universitetitn “Fan S. Noli” organizuan me studentët takimin me temë: “Zhdukja e Njerëzve Gjatë Regjimit Komunist & Roli i të Rinjve në Proceset e Drejtësisë Tranzitore” në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane....
Read More
1 2 3 9