Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Promovim libri/vlerësim stafi

Category

Në datën 28 qershor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” nderoi me “Medalje të Artë”, prof. dr. Ali Jasharin në një ceremoni të veçantë, e cila përkoi edhe me 68-vjetorin e lindjes së tij. Ceremoninë e çeli rektori i Universitetit, prof. dr. Dhimitri Bello, i cili vlerësoi kontributin e jashtëzakonshëm të profesor Ali Jasharit, përkushtimin dhe...
Read More
Në datën 28 qershor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” nderoi me “Medalje Ari”, prof. dr. Ali Jasharin në një ceremoni të veçantë, e cila përkoi edhe me 68-vjetorin e lindjes së tij. Ceremoninë e çeli rektori i Universitetit, prof. dr. Dhimitri Bello, i cili vlerësoi kontributin e jashtëzakonshëm të profesor Ali Jasharit, përkushtimin dhe profesionalizmin...
Read More