Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Korrik 2016

Month

    THE BEGINNING OF THE HIGHER EDUCATION IN KORÇË The beginning of the Higher Education in the town of Korça, started on the 15th of October 1968 when within the Evening High school was opened the Evening Filial of the 2-year pedagogical Institute, which began its preparations since the year 1961; it was mentioned...
Read More
RREGULLA PER   SEZONIN E VJESHTES 2015-2016    Këto rregulla janë unike për të gjithë studentët në të gjitha ciklet e studimit: BA-Dita,BA-PT,MP dhe MSC.  Për sezonin e vjeshtës 2015-2016 studentët duhet të regjistrohen vetë në lëndët që do të japin provim.  Më poshtë tregohen rregullat dhe procedura e regjistrimit në sezonin e vjeshtës 2015-2016....
Read More
Pershendetje. Te gjithe studentet qe duan te marrin pjese ne forumin online studentor mund te krijone nje llogari ( account ) te tyre ne websitin e universitetit. Per aktivizimin e forumit ju lutemi kontaktoni me personelin IT te universitetit.  
Read More
  Ju ftojmë të njiheni me Guidën e Universitetit "Fan S. Noli"….  
Read More
  We invite to learning “Fan S. Noli” University GUIDEBOOK….
Read More
Në kuadrin e informatizimit të databazës së sekretarive mësimore dhe shërbimeve online për studentët dhe stafin akademik të universitetit, rektorati i njofton stafin akademik dhe gjithë studentët e viteve të para, në të gjitha programet e studimit, se tashmë këto shërbime janë në përdorim, për sezonin e provimeve shkurt-mars 2014. Studentët dhe pedagogët mund të...
Read More
UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, NË BASHKËPUNIM ME SHOQATËN E BOTUESVE SHQIPTARË, NË DATAT 3-4 MAJ 2013, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË: “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS”. NË KËTË VEPRIMTARI ERDHEN ME BOTIMET E TYRE RRETH 20 SHTËPI BOTUESE DHE U PËRURUAN DISA LIBRA TË RINJ. VEPRIMTARIA “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN...
Read More
Lajmerohen te gjithe studentet e interesuar se provimi i gjuhes angleze per certifikaten e TOEIC jepet me daten 07 shtator 2013 ora 15.00. Per me shume informacion mund te kontaktoni me koordinatorin Z. Pavllo Cicko ne adresen e-mail: pcicko61@yahoo.com  
Read More
Behuni pjese e rrjetit social ProfilVirtual duke u rregjistruar falas ne profilvirtual.com Lidhuni me miqt tuaj, shkollen dhe kompanite. Perfitoni nga mundesite e reja te punesimit ne rrjetin tone. video prezantim per rregjistrimin e studenteve: https://www.youtube.com/watch?v=XZLr5yXIxxI  Facebook: http://www.facebook.com/profilVirtual Twitter: http://www.twitter.com/profilVirtual Goggle+: http://plus.google.com/10041558165135… Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCz-KD… http://ProfilVirtual.com ose http://ProfilVirtual.al
Read More
VIZITA SHKENCORE NGA NIKOS SUTOPULOS, PHD CANDIDATE I UNIVERSITETIT TE JANINES NE BAZE TE NJE PROGRAMI PER BASHKEPUNIM KULTUROR MIDIS DY VENDEVE GREQI-SHQIPERI, 2013-2014 Zoti Nikolas Sutopulos Profesor dhe Kandidat Doktorant i Universitetit te Janines, pati mundesine te vizitonte Universitetin "Fan S. Noli" , ne baze te nje Programi per Bashkepunimin Kulturor midis dy vendeve...
Read More
1 2 3