Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Korrik 2016

Month

NJOFTIM PËR TRAJNIMIN E MËSUESVE NË SHËRBIM Mbështetur në nenin 58 të Ligjit “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë”, si dhe në Udhëzimet e Ministrit të Arsimit dhe Sportit për kualifikimin e mësuesve, në kuadër  të proçesit të trajtinit dhe kualifikimit të mësuesve të arsimit parauniversitar, ju bëjmë të ditur se në Fakulteti...
Read More
Për vitin e ri akademik 2014-2015 Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë ofron 13 programe studimi “Master Profesional” dhe 5 programe studimi “Master Shkencor”. Listat e fituesve ne programet e studimit Master prane Universitetit "Fan S. Noli"   Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë…..kliko Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane: Master Profesional në Mësuesi në Shkenca...
Read More
FILLOJNE SESIONET E REJA TE KUALIFIKIMIT TE MESUESVE NE SHERBIM PRANE FAKULTETIT TE EDUKIMIT DHE FILOLOGJISE PER VITIN AKADEMIK 2014-2015. Bashkëngjitur lexoni : GUIDEN E QENDRES SE EKSELENCES "FEF". Guidë për qendrën e ekselencës Certifikata e Ekselences  Formular Aplikimi
Read More
Bashkëngjitur ju dërgojmë njoftimin për shpallje konkursi për personel akademik…..kliko
Read More
ProfilVirtual është një rrjet social për studentët e cila ju mundëson të lidheni me shokët e grupit të studimit tuaj, pedagoget, grupin e programit të studimit, qendrën e karrierës, bizneset dhe shumë funksione të tjera të Universitetit. Në secili program studimi ju mund të komunikoni dhe ndani midis shokëve të grupit ku ju studioni dhe pedagogët me të cilët merrni leksione. Pedagoget mund të ndajnë me ju dokumente, leksione dhe...
Read More
“NJOFTIM PËR PRANIMIN DHE REGJISTRIMIN E APLIKANTËVE NË CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE, MASTER PROFESIONAL DHE MASTER I SHKENCAVE PËR VITIN AKADEMIK 2015 -2016” Universiteti “Fan S. Noli” shpall hapjen e procedurës së aplikimit për kandidatët që dëshirojnë të studiojnë në programet e ciklit të dytë, Master Profesional dhe Master i Shkencave për vitin akademik...
Read More
Detyre Kursi ne Microsoft Office 2010….kliko
Read More
On 9-11 November 2015, University "Fan S. Noli" held the next coordination meeting of the: “ENCHASING ALBANIAN SYSTEM OF QUALITY ASSURANCE IN HIGHER EDUCATION: APPLICATION OF THE PROCESS – AND OUTCOME – BASED METHODOLOGY” project in which participated representatives of the partner universities: –   University Koblenz Landau, Germany. – CESIE; –   University "Fan S....
Read More
Në datat: 9-11nëntor 2015, pranë Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua takimi koordinues i radhës i projektit: “ENCHASING ALBANIAN SYSTEM OF QUALITY ASSURANCE IN HIGHER EDUCATION: APPLICATION OF THE PROCESS- AND OUTCOME- BASED METHODOLOGY ” në të cilin morën pjesë përfaqësues të universiteteve partnere në këtë projekt: Universitetit Koblenz Landau, Gjermani. CESIE; Universitetit “Fan S....
Read More
On 9-11 November 2015, University "Fan S. Noli" held the next coordination meeting of the: “ENCHASING ALBANIAN SYSTEM OF QUALITY ASSURANCE IN HIGHER EDUCATION: APPLICATION OF THE PROCESS – AND OUTCOME – BASED METHODOLOGY” project in which participated representatives of the partner universities: –   University Koblenz Landau, Germany. – CESIE; –   University "Fan S....
Read More
1 2 3