Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Janar 2017

Month

Ambasada e Republikës së Turqisë në Tiranë i paraqet komplimentet e saj Ministrisë së Arsimit dhe Sportit të Republikës së Shqipërisë dhe ka nderin të njoftojë se Republika e Turqisë ka siguruar rnundësinë për t’u akorduar studentëve të huaj bursa për studime universitare dhe pasuniversitare në Turqi për vitin akademik 2016-2017. Të dhënat e përgjithshrne dhe kushtet për bursat mund të gjenden online në adresën www.turkiyeburslari.gov.tr. Megjithëse datat për fillimin e aplikimeve do...
Read More
DEKAN: Prof.dr. Gjergji Pendavinji Departamenti i Shkencave Sociale Përgjegjës departamenti: Dr. Magdalini Vampa 1. Prof. dr. Gjergji Pendavinji 2. Prof.as. Josif Minga 3. Doc. Ardian Matka 4. Dr. Denisa Titili 5. Msc. Mitjana Profiri 6. Dr. Maria Dojçe 7. Msc. Suela Ibraimllari 8. Msc. Ina Zallëmi 9. Msc. Eriseld Kalemaj 10. Msc. Alket Dino 11. Msc. Jordan Jorgji 12. Msc. Elona Kodhel...
Read More
DEKAN: Prof.dr. Gjergji Pendavinji ZV. DEKAN Prof. dr. Lorenc Ekonomi Dr. Lorena Margo Departamenti i Shkencave Sociale Përgjegjës departamenti: Dr. Magdalini Vampa 1. Prof. dr. Gjergji Pendavinji 2. Prof.as. Josif Minga 3. Doc. Ardian Matka 4. Dr. Denisa Titili 5. Msc. Mitjana Profiri 6. Dr. Maria Dojçe 7. Dr. Suela Ibraimllari 8. Dr. Ina Zallëmi 9. Dr. Eriseld Kalemaj 10. Dr. Alket...
Read More
FACULTY OF NATURAL AND HUMAN SCIENCES
Read More