Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Partneret nderkombetare

Category

Shkolla Ndërkombëtare e Biznesit Jönköping, SuediUniversity “St. Kliment Ohridski”, Bitola, MacedoniaUniversiteti i Gjakovës “Fehmi Agani”, Kosovë International University of StrugaKolegji AAB, Prishtinë KosovëUniversiteti i Portos, PortugaliUniversiteti Trakya, Edirne, TurkeyQëndra për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Studime Ballkanike ShkupLidhja e Diasporës Shqiptare për MaqedoninëUniversiteti Teknik i Cluj-Napoca, Qendra Universitare Veriore e Baia Mare, RumaniUniversiteti St. Kliment Ohridski , BitolaShkolla...
Read More