Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Dhjetor 2021

Month

Në datën 23 dhjetor 2021, në mjediset e kopshtit nr.1, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli”, në bashkëpunim me një grup studentesh të programit të studimit “Arsim Fillor dhe Parashkollor”, departamenti i Edukimit, organizuan një veprimtari festive me rastin e festave të fundivitit. Studentet interpretuan për fëmijët e këtij kopshti përrallën “Të ndihmojmë babagjyshin”....
Read More
Në datën 23 dhjetor 2021, në mjediset e kopshtit nr.1, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli”, në bashkëpunim me një grup studentesh të programit të studimit “Arsim Fillor dhe Parashkollor”, departamenti i Edukimit, organizuan një veprimtari festive me rastin e festave të fundivitit. Studentet interpretuan për fëmijët e këtij kopshti përrallën “Të ndihmojmë babagjyshin”....
Read More
Në datën 23 dhjetor 2021 Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale zhvilloi një trajnim online në mjediset e rektoratit, ku të pranishëm ishin pedagogë, studentë dhe stafin ndihmësakademik e administrativ i Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë. Tema ishte: “Legjislacioni për mbrojtjen e të dhënave personale dhe e drejta për...
Read More
Në datën 22 dhjetor 2021, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, së bashku me drejtues të Fakultetit të Ekonomisë, priti në një takim rektorin e Akademisë për Biznes në Hollandë, prof. Jan van Zwieten. Qëllimi i këtij takimi ishte bashkëpunimi për formimin e vazhduar, ku të pranishmit shprehën interesin e përbashkët në këtë drejtim. Zëvendësrektori...
Read More
Në datën 22 dhjetor 2021, zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, së bashku me drejtues të Fakultetit të Ekonomisë, priti në një takim rektorin e Akademisë për Biznes në Hollandë, prof. Jan van Zwieten. Qëllimi i këtij takimi ishte bashkëpunimi për formimin e vazhduar, ku të pranishmit shprehën interesin e përbashkët në këtë drejtim. Zëvendësrektori...
Read More
Në datën 22 dhjetor 2021 në mjediset e Bibliotekës ‘”Thimi Mitko”, Korçë me mbështetjen e Qendrës “Korça Innovation and Technology Hub”, pedagogë dhe studentë të departametit Marketing-Turizëm të Universitetit “ Fan S. Noli” organizuan një takim me rektorin e  Kolegjit Universitar për Biznes e Teknologji, Prishtinë, prof. dr. Edmond Hajrizi . Në qendër të këtij...
Read More
Në datën 21 dhjetor 2021, Federata Shqiptare e Sportit Universitar zhvilloi një takim me studentët e Universitetit “Fan Noli”. Tema kryesore e diskutimit ishte “Rinia e së ardhmes,mes jetës Universitare sportit dhe vullnetarizmit “. Në fjalën e tij Presidenti i Federatës Shqiptare të Sportit Universitar, tha se fokus kryesor duhet te jetë sporti universitar, edukimi...
Read More
Studentët e vitit II të programit  të studimit  “Administrim dhe Politika Sociale” të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane, në kuadër të lëndës “Bazat e Administrimit të Shërbimeve Sociale”, kanë ideuar dhe realizuar disa projekte ndërgjegjësuese pranë institucioneve, ku zhvillojnë praktikën profesionale. Sipas pedagoges së lëndës, dr. Viola Dolani, qëllimi i këtyre veprimtarive...
Read More
Në datën 20 dhjetor 2021, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të Universiteti “Fan S. Noli” drejtorja ekzekutive e Institutit Shqiptar të Studimeve Ndërkombëtare (AIIS), znj. Alba Çela zhvilloi një tryezë të rrumbullakët me pedagogë të departamentit të Histori-Gjeografisë të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë. Qëllimi i takimit ishte njohja e pedagogëve me nismën e ndërmarë...
Read More
1 2 3