Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

BASHKËPUNIMI NË FUSHËN E MARKETINGUT DIGJITAL ISHTE FOKUSI I TAKIMIT TË ZHVILLUAR MES STAFIT AKADEMIK TË FAKULTETIT TË EKONOMISË DHE REKTORIT TË UBT, PRISHTINË PROF. DR. EDMOND HAJRIZI

Në datën 22 dhjetor 2021 në mjediset e Bibliotekës ‘”Thimi Mitko”, Korçë me mbështetjen e Qendrës “Korça Innovation and Technology Hub”, pedagogë dhe studentë të departametit Marketing-Turizëm të Universitetit “ Fan S. Noli” organizuan një takim me rektorin e  Kolegjit Universitar për Biznes e Teknologji, Prishtinë, prof. dr. Edmond Hajrizi . Në qendër të këtij takimi ishte krijimi i hapësirave të mundshme të bashkëpunimit si në aspektin e kurrikulës mësimore të programit të studimit “Master” në “Marketing Digjital”, ashtu edhe mbi mundësitë e kryerjes së praktikave mësimore të studenteve.

Gjithashtu të pranishmit diskutuan virtualisht me rektorin Hajrizi edhe për aplikime në projekte të ndryshme me interes të përbashkët.

Leave a Reply