Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Qershor 2021

Month

Ekonomia Didaktike Ekperimentale, EDE pranë Fakultetit të Bujqësisë, Universiteti “Fan S. Noli” ka një sipërfaqe toke prej rreth 15 ha, ku realizohen orët e praktikës mësimore të studentëve të këtij fakulteti. Në të kultivohet gjithë gama e gjerë e kulturave bujqësore, si ajo e bimëve te arave, pemëve frutore, kulturave foragjere dhe perimore, teknologji të...
Read More
Në datën 30 qershor 2021, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello, zhvilloi një takim me stafin akademik e ndihmësakademik të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, gjatë të cilit bëri emërimin e prof. as. dr. Sonela Stillos si dekane të këtij fakulteti. Ndërsa i uroi dekanes së re suksese në...
Read More
Në datën 28 qershor 2021, Universiteti “Fan S. Noli” nderoi me “Medalje Ari”, prof. dr. Ali Jasharin në një ceremoni të veçantë, e cila përkoi edhe me 68-vjetorin e lindjes së tij. Ceremoninë e çeli rektori i Universitetit, prof. dr. Dhimitri Bello, i cili vlerësoi kontributin e jashtëzakonshëm të profesor Ali Jasharit, përkushtimin dhe profesionalizmin...
Read More
Në datën 22 qershor 2021, përfaqësues të Universitetit “Fan S. Noli” dhe të Perrotis College, degë e “American Farm School” në Selanik të Greqisë, zhvilluan një takim paraprak në kuadër të bashkëpunimit midis dy universiteteve në fushën e bujqësisë. Në takim, ndër të tjera u vu theksi në bashkëpunimin midis dy institucioneve me profile shumë...
Read More
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
Read More
Në datën 11 qershor 2021, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë, në vijim të veprimtarive me rastin e themelimit të Universitetit “Fan S. Noli”, zhvilloi konferencën studentore me punime të studentëve të katër departamenteve të tij. Në fjalën e hapjes dekania, prof. as. dr. Jonela Spaho tha se kjo konferencë synon gjithëpërfshijen e studentëve për të...
Read More
Në datën 10 qershor 2021 në mjediset e Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua një tryezë diskutimi me pjesëmarrje të gjerë të aktorëve të arsimit universitar dhe parauniversitar, për problemet që lidhen me aspekte të ndryshme të ligjit të arsimit në institucionet arsimore. Ky takim, ku ishin të pranishëm mësues të arsimit...
Read More
Në datën 9 qershor 2021, Fakulteti i Ekonomisë organizoi konferencën studentore me temë: “Sfidat e biznesit në epokën digjitale”, e cila vjen edhe në kuadër të 50-vjetorit të Universitetit “Fan S. Noli”. Konferencën e hapi dekania e FE, prof. as. dr. Ledina Alolli, e cila falënderoi për bashkëpunimin Fakultetin e Ekonomisë dhe Fakultetin e Shkencave...
Read More
Në datën 8 qershor 2021, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” studentë të Fakultetit Ekonomik morën pjesë në trajnimin me temë: “Debati Ekonomik” i organizuar nga Junior Achivement of Albania (JAA) në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik dhe Qendrën e Karrierës dhe Alumnit të Universitetit “Fan S. Noli”.  Sipas pedagoges së FE, dr. Klaudia Lipi...
Read More
Në datat 7-10 qershor 2021, Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë i përfaqësuar nga pedagogët e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë, dr. Erinda Papa, dhe dr. Alda Cicko morrën pjesë në trajnimin mbi hartimin e projekt propozimeve dhe zhvillimin cilësor të bashkëpunimit dhe menaxhimit ndërkombëtar, në kuadër të projektit QUADIC, organizuar nga Universiteti “Aleksander Moisiu” Durrës....
Read More
1 2