Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Prill 2021

Month

Në datën 30 prill 2021, Departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë, UNIKO në bashkëpunim me Bibliotekën “Thimi Mitko”, Korçë  organizuan sesionin shkencor: “Thimi Mitkoja-personalitet i shquar i kulturës kombëtare”, veprimtari e cila zhvillohet në kuadër të  50-vjetorit të Universitetit “Fan S. Noli”. Zëvendësrektorja për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre përgëzoi organizatorët dhe i uroi punime...
Read More
Në datën 29 prill 2021, Departamenti i Informatikës, organizoi Seminarin Shkencor me temë: “Next Generation Internet of Things”, në mjediset e amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane. Në këtë veprimtari, e cila zhvillohet në kuadër të 50-vjetorit të themelimit të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, morën pjesë drejtues të Universitetit dhe Fakultetit,...
Read More
LETËRSIA MES NESH-DITA BOTËRORE E LIBRIT PËRKON ME KRIJIMIN E KLUBEVE TË LEXIMIT, SI DHE ME NJË VEPRIMTARI LETRARE, KU PEDAGOGË, STUDENTË DHE NXËNËS TË SHKOLLAVE TË QYTETIT U BËNË PJESË E DISKUTIMEVE DHE INTERPRETIMEVE TË LIBRIT MË TË RI TË AUTORES KORÇARE, GERTA BANDILLI.
Read More
Në datën 23 prill 2021, Dita Botërore e Librit në Univeristetin “Fan S. Noli” të Korçës, përkoi me krijimin e grupeve të leximit në Korçë dhe në Devoll, një projekt që sipas pedagogut dr. Eris Rusi   synon të afrojë çdo lexues në klube leximi, si një mënyrë që rrit ndjeshmërinë artistike për të qenë pjesë...
Read More
Në datën 22 prill 2021, studentët e UNIKO ndërmorën një veprimtari ndërgjegjësuese në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, duke pastruar territorin në Bredhin e Drenovës. Veprimtarisë, iu bashkuan pedagogë, studentë dhe Alumni të departamentit të Shkencave Sociale dhe atij të Biologji-Kimisë të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, si dhe me bashkëpunimin e Agjencisë së...
Read More
Në datën 20 prill 2021, pedagogë dhe punonjës ndihmësakademikë të UNIKO morën pjesë në trajnimin e organizuar nga Rrjeti Akademik Shqiptar (RASH) për prezantimin e platformës UCRIS (University Current Research Information System), në kuadër të projektit të mbështetur nga BE, EOSC (Europian Open Science). Kjo wshtw njw platformë qw do të zbatohet në të gjitha...
Read More
Në datën 19 prill 2021, UNIKO në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë zhvilluan një veprimtari të veçantë për përurimin e “Fjalorit të homonimeve në gjuhën shqipe” të prof. dr. Ali Jasharit. Kryetari i ASH, akad. Skënder Gjinushi shprehu kënaqësinë që nënshkrimi i marrëveshjes u pasua edhe me organizimin e veprimtarive konkrete siç është...
Read More
1 2 3