Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

NJOFTIM PËR AKSES TË LIRË TË STUDENTËVE TË UNIKO NË BIBLIOTEKËN ONLINE “JSTORE”

Të gjithë studentët e UNIKO tashmë mund të aksesojnë bibliotekën digjitale online JSTORE.

JSTOR është një bibliotekë dixhitale me përmbajtje akademike në shumë disiplina. Hapësira digjitale e JSTORE përfshin revista shkencore, revista letrare, monografi akademike, raporte kërkimore nga institucione të besuara si edhe një shumësi burimesh të tjera kërkimore.

Bashkëngjitur do të gjeni edhe manualin e regjistrimit dhe përdorimit të JSTORE.

Shiko manualin (kliko) (pdf)

 

Leave a Reply