Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

DITA BOTËRORE E LIBRIT

LETËRSIA MES NESH-DITA BOTËRORE E LIBRIT PËRKON ME KRIJIMIN E KLUBEVE TË LEXIMIT, SI DHE ME NJË VEPRIMTARI LETRARE, KU PEDAGOGË, STUDENTË DHE NXËNËS TË SHKOLLAVE TË QYTETIT U BËNË PJESË E DISKUTIMEVE DHE INTERPRETIMEVE TË LIBRIT MË TË RI TË AUTORES KORÇARE, GERTA BANDILLI.

Leave a Reply