Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Qershor 2020

Month

Në datën 26 qershor 2020, Ambasadorja e Greqisë në Shqipëri, znj. Sophia Philippidou shoqërur nga përfaqësues të kësaj ambasade, si dhe konsullja e përgjithshme e Greqisë në Korçë, znj. Magdalini Nicolau u pritën në një takim të veçantë nga autoritetet drejtuese të Universitetit të Korçës. Rektori, prof. dr. Ali Jashari, u uroi mirëseardhjen dhe bëri...
Read More
Në datën 24 qershor 2020 u zhvillua në UNIKO konferenca shkencore “Edukimi dhe kujdesi në fëmijërinë e hershme-sfidat dhe perspektivat”. Konferenca, e cila i zhvilloi punimet virtualisht, ishte fryt i bashkëpunimit të departamentit të edukimit të Universitetit të Korçës, Save the Children në Shqipëri, Departamentit të Shkencave të Edukimit të Universitetit të Bolonjës dhe shoqatës...
Read More
Në datën 10 qershor 2020, u zhvillua ceremonia e vlerësimit të prof. as. dr. Besnik Skënderasi, përgjegjës i Departamentit të Agronomisë me certifikatë mirënjohjeje, me rastin e 60- vjetorit të lindjes. Në fjalën e hapjes dekani i Fakultetit të Bujqësisë, prof. as. dr. Gjergji Mero, vlerësoi profesor Besnik Skënderasin për kontributin e tij si drejtues...
Read More
Në datën 9 qershor 2020, në mjediset e Qendrës së Karrierës dhe Alumnit të Universitetit “Fan S. Noli”, studentët e Këshillit Studentor dhe përfaqësuesit e studentëve në Senatin Akademik zhvilluan një takim, ku diskutuan për draftin e rregullores së re të KS të hartuar nga Këshilli Studentor me ndihmën e QKA dhe Sektorit Juridik të...
Read More
Në datën 1 qershor 2020, në bazë të një plani masash të miratuara nga Senati Akademik i UNIKO, studentët që diplomohen në të gjitha programet dhe ciklet e studimit filluan konsultimet në auditorë dhe praktikat profesionale sipas orarit të përcaktuar në kushtet e pandemisë. Studentët që po ndjekin fizikisht konsultimet në auditorë janë ndarë në...
Read More