Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Bashkepunime

Category

Në datën 18 prill 2024 në qytetin e Korçës u zhvillua simpoziumi shkencor “Dy personalitete të shquara shqiptare në Perandorinë Osmane, Iliaz Bej Mirahori dhe Koçi Bej”. Të pranishëm ishin profesorë nga Universiteti i Stambollit, nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë, nga Universiteti i Korçës, nga Universiteti i Tiranës etj.   Fjalën përshëndetëse në këtë simpozium...
Read More
Në datën 18 prill 2024, Atasheu për Arsimin i Ambasadës së Republikës së Turqisë në Shqipëri, z. Metin Bulut vizitoi Universitetin “Fan Noli”. Së bashku me kryetarin e Fondacionit “ALSAR”, z. Mehdi Gurra dhe personalitete të tjerë që i shoqëronin u pritën në takim nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili dhe drejtues të tjerë...
Read More
Në datën 12 prill 2024 në kuadër të nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit midis Universitetit “Fan S. Noli” dhe Universitetit “Mesdhetar të Shqipërisë”, në Fakultetin e Ekonomisë, UNIKO u zhvillua edhe një leksion i hapur me studentët dhe stafin akademik nga Akad. Anastas Angjeli dhe prof. dr. Adrian Civici, rektor i Universitetit “Mesdhetar të Shqipërisë”....
Read More
Në datat 4-5 prill 2024 në vazhdim të nismës “Edukimi mediatik në universitete”, të ndërmarrë nga Instituti Shqiptar i Medias në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli” dhe me mbështetjen e Ambasadës Amerikane u zhvillua trajnimi dy-ditor i lektorëve, kryesisht të profilit të gjuhës angleze. Përmes prezantimeve ndërvepruese mbi mënyrën se si prodhohet dhe përdoret...
Read More
Në datën 29 mars 2024, Ambasadori i Republikës së Rumanisë në Shqipëri, z. Octavian Serban vizitoi Universitetin “Fan S. Noli” me rastin e 110-vjetorit të marrëdhënieve të pandërprera diplomatike midis Rumanisë dhe Shqipërisë, Ambasadori u prit në takim nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, dhe dekanët e katër fakulteteve: prof. as. dr. Gjergji Mero,...
Read More
Në datën 29 mars 2024 në mjediset e  Fakulteti të Ekonomisë,  Universiteti “Fan S. Noli” mirëpriti takimin e zhvilluar në kuadër të projektit “Strengthening university autonomy and increasing accountability and transparency of Western Balkan Universities”, ku ishin të pranishëm përfaqësues të universiteteve partnere në këtë projekt. Gjithashtu, në këtë takim ishin të ftuar autoritetet drejtuese...
Read More
Rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi një takim koordinues me autoritete të Universitetit Bujqësor të Plovdivit, Bullgari. Takim me rektoren, prof. assoc. Borjana Ivanova, dekanin e Fakultetit të Ekonomisë, Dimo Atanasov dhe të tjerë përfaqësues të këtij Universiteti. Në qendër të bisedimeve ishte koordinimi i mëtejshëm në kuadër të programit...
Read More
Në datat 21-26 mars 2024 në Kielce, Poloni u zhvillua Shkolla II Dimërore e ASECU Youth. Universiteti “Fan S. Noli” u përfqësua në këtë veprimtari nga studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Ekonomisë. 50 studentë dhe studiues nga 10 vende të ndyshme u bënë pjesë e diskutimeve rreth temës bosht të veprimtarisë për zhvillimin e...
Read More
Në datën 25 mars 2024 autoritete drejtuese të Universitetit të Trakias, Bullgari dhe përfaqësues të Ambasadës së Republikës së Bullgarisë në Shqipëri u pritën në një takim në Universitetin “Fan S. Noli” nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili dhe drejtues e pedagogë të Fakultetit të Bujqësisë. Qëllimi i takimit ishte vendosja e urave të...
Read More
Në kuadër të bashkëpunimit që Universiteti “Fan S. Noli” ka me biznesin në rajonin e Korçës, 7 studentë të Fakultetit të Bujqësisë nënshkruan kontratat e praktikës së punës për një periudhë një-vjeçare. Në takimin që zhvilloi me ta, dekani i FB, prof. as. dr. Gjergji Mero i përgëzoi për rezultatet e deritanishme në programet e...
Read More
1 2 3 7