Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Uncategorized

Category

Në datën 15 shkurt 2024 rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello dhe drejtues të tjerë të Universitetit morën pjesë në takimet që ministrja e Arsimit dhe Sportit Ogerta Manastirliu zhvilloi me rektorë, dekanë dhe pedagogë të degëve Gjuhë-Letërsi, Matematikë, Shkencat e Natyrës, si dhe të Arsimit Fillor e Arsimit Parashkollor. Në...
Read More
Në datën 15 shkurt 2024 një delegacion i përbërë nga staf akademik dhe studentë të Kolegjit të Sigurisë dhe Mbrojtjes, Tiranë vizitoi Universitetin “Fan S. Noli”. Delegacioni u prit nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, i cili i njohu ata me veprimtarinë që zhvillon Universiteti ynë, me programet e studimit, veprimtarinë jashtëkurrikulare etj. Nga...
Read More
Tashmë studentët e Universitetit “Fan S. Noli” do të kenë mbështetje me shërbime me tarifa të reduktuara ose falas, me Kartën e Studentit. Marrëveshja për Kartën e Studentit për Universitetin “Fan S. Noli” u firmos në datën 9 shkut 2024 nga ministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Ogerta Manastirliu dhe Kryetari i Bashkisë Korçë, z....
Read More
Në datën 9 shkurt 2024, ministri i Mbrojtjes, z. Niko Peleshi, zëvendësministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, z. Arjan Jaupllari ishin në Universitetin “Fan S. Noli”, ku u takuan me drejtues të këtij Universiteti dhe të Fakultetit të Bujqësië, kryetarin e Këshillit të Qarkut Korçë, z. Erjon Nexhipi e me drejtues të QTTB-së. Në qendër...
Read More
Në datat 8-9 shkurt 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet takimi i parë ndërkombëtar në kuadër të projektit Erasmus+ PEVULOS me temë: “Zhvillimi i një programi studimi inovativ pasuniversitar në shëndetin publik, veterinari dhe sigurinë ushqimore në Ballkanin Perëndimor”. Të pranishëm në takim ishin përfaqësues të Universitetit “Fan S. Noli”, Universitetit të Sarajevës...
Read More
Në datën 6 shkurt 2024, Dhionis Guri doktorant i Universitetit “Aristoteli”, Greqi zhvilloi në Universitetin “Fan S. Noli” leksionin e hapur me temë: “Një hyrje në historinë e Greqisë bashkëkohore, 1990-2023”. Doktoranti Guri paraqiti për pedagogë të departamentit të Historisë dhe Gjeografisë të pranishëm në takim një kronologji të ngjarjeve më të rëndësishme gjatë viteve...
Read More
Në datën 21 janr 2024, Universiteti “Fan S. Noli” u vlerësua dhe u nderua me Certifikatë Mirënjohjeje në Mbrëmjen Gala: “Më të mirët e sportit 2023”. Certifikata iu dha Universitetit “Fan S. Noli” në kuadër të Programit të Sportit Universitar me këtë motivacion: “Për përfaqësimin dinjitoz në kampionatet kombëtare dhe ndërkombëtare të sportit Universitar në...
Read More
Në datën 20 janar 2024 në kuadër të modulit “Bazat e shërbimit social” studentët e vitit të dytë të programit të studimit “Administrim dhe politika sociale” vizituan Qendrën Rezidenciale të Zhvillimit, Korçë. Sipas pedagoges, dr. Viola Dolani studentët u njohën me shërbimet që ofron kjo qendër, vështirësitë dhe sfidat me të cilat punonjësit përballen çdo...
Read More
Nga data 15-19 janar 2024 departamenti i Edukimit i Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë në kuadër të veprimtarisë së përvitshme “Edukim nëpërmjet kinemasë” organizoi “Javën e filmit”. Të ftuar ishin studentë të të gjitha departamenteve të FEF, të cilët  gjatë kësaj jave ndoqën sipas një programi të përcaktuar filma dhe dokumentarë me tema të lamishme...
Read More
Në datën 17 janar 2024, drejtuesi i Balkan University Center, prof. Hristo Bondzholov, zëvendësrektor i Universitetit “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Bullgari u prit në një takim të veçantë nga drejtues të Universitetit “Fan S. Noli”. Në qendër të takimit ishte diskutimi konkret për aplikim në projekte të Bashkimit Evropian si pjesë e...
Read More
1 2 3 6