Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
17 Janar, 2024

Day

Në datën 17 janar 2024, drejtuesi i Balkan University Center, prof. Hristo Bondzholov, zëvendësrektor i Universitetit “St. Cyril and St. Methodius”, Veliko Tarnovo, Bullgari u prit në një takim të veçantë nga drejtues të Universitetit “Fan S. Noli”. Në qendër të takimit ishte diskutimi konkret për aplikim në projekte të Bashkimit Evropian si pjesë e...
Read More
Në datën 17 janar 2024 një delegacioni i përbërë nga staf akademik i Universitetit Arsitoteli, Greqi, prof. Giannis Papageorgiou, pedagog për politikën evropiane dhe përgjegjës i departamentit të Shkencave Politike i Universitetit Aristoteli, prof. as. Maria Kavala, pedagoge e historisë dhe emigracionit pranë këtij Departamenti, Konsulli i Përgjithshëm i Greqisë, Korçë z. Nikolaos Yotopoulosu etj....
Read More