Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

GRAFIKU I KONSULTIMEVE PËR MATURANTËT

GRAFIKU I KONSULTIMEVE PËR MATURANTËT

Departamenti i Historisë dhe Gjeografisë do të ofrojë kurse për disiplinat e historisë dhe gjeografisë për maturantët sipas grafikut të mëposhtëm:

* Të gjitha seancat do të zhvillohen në sallën R 26 në mjediset e Rektoratit

Dita e mërkurëData: 17.05.2023 Ora: 14.00 Lënda: Histori Pedagogu: Ph D Metin Venxha Kohëzgjatja: 1.30 min
Dita e enjteData: 18.05.2023 Ora: 14.00 Lënda: Gjeografia e botës, Pedagogu: Dr. Ermira Jashiku, Dr.Ermiona Braholli Kohëzgjatja: 1.30 min
Dita e premteData: 19.05.2023 Ora: 14.00 Lënda: Histori Pedagogu: Dr. Adelina Nexhipi, Dr. Orjon Ago Kohëzgjatja: 1.30 min
Dita e hënëData: 22.05.2023 Ora: 14.00 Lënda: Gjeografi Pedagogu: Dr. Edlira Menkshi, Dr. Lindita Kiri Kohëzgjatja: 1.30 min
Dita e martëData: 23.05.2023 Ora: 14.00 Lënda: Histori Pedagogu: Dr.Alba Kreka Kohezgjatja: 1.30 min
Dita e mërkurëData: 24.05.2023 Ora: 14.00 Lënda: Gjeografi Pedagogu: Dr. Ermira Jashiku, Dr.Ermiona Braholli Kohëzgjatja: 1.30 min
Dita e enjteData: 25.05.2023 Ora: 14.00 Lënda: Histori Pedagogu: Dr. Adelina Nexhipi, Dr. Alba Kreka Kohëzgjatja: 1.30 min
Dita e premteData: 26.05.2023 Ora: 14.00 Lënda: Gjeografi Pedagogu: Dr. Edlira Menkshi, Dr. Lindita Kiri Kohëzgjatja: 1.30 min

DEPARTAMENTI I MATEMATIKËS DHE FIZIKËS DO TË OFROJË SIPAS GRAFIKUT TË MËPOSHTËM, KONSULTIME PËR MATURANTËT NË LËNDËN E MATEMATIKËS

Të gjitha seancat e konsultimeve do të zhvillohen në salla e amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane.

Dita e hënëData: 22.05.2023, 29.05.2023, 05.06.2023 Ora : 14.30 Lënda : Matematikë Pedagogu: Dr. Danjela Braho, MSc. Denisa Kafazi Kohëzgjatja :  1.30 min
Dita e premte              Data: 26.05.2023, 02.06.2023, 09.06.2023 Ora : 14.30 Lënda : Matematikë Pedagogu: Dr. Arto Adili, Dr. Eljona Milo Kohëzgjatja : 1.30 min  

DEPARTAMENTI I GJUHËS DHE LETËRSISË DO TË OFROJË KURSE PËR GJUHËN DHE LETËRSINË PËR MATURANTËT  SIPAS GRAFIKUT TË MËPOSHTËM

Të gjitha seancat e konsultimeve do të zhvillohen në salla 313 të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë

Dita e hënëData: 22.05.2023 Ora : 14.00 Salla : 313 Lënda : Gjuhë shqipe Pedagogu: Prof.dr. Ali Jashari , Msc. Olger Brame Kohëzgjatja :  1.30 min
Dita e martë              Data: 23.05.2023 Ora : 14.00 Salla : 313 Lënda : Gjuhë shqipe Pedagogu: Prof.as.dr. Elona Çeçe, Msc. Lonora Hysolli , Dr. Hysnie Haxhillari Kohëzgjatja : 1.30 min  
Dita e mërkurëData: 24.05.2023 Ora : 14.00 Salla : 313 Lënda : Letërsi shqipe Pedagogu:Prof.as.dr Jonela Spaho, Dr. Ilir Shyta, Dr. Neli Naço Kohëzgjatja: 1.30 min
Dita e enjteData: 25.05.2023 Ora : 14.00 Salla : 313 Lënda : Letërsi e huaj Pedagogu:Prof.as.dr Jonela Spaho , Dr. Eris Rusi Kohëzgjatja: 1.30 min  

DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE DO TË OFROJË KURSE PËR MATURANTËT QË KANË ZGJEDHUR SI LËNDË PËR PROVIMIN E LËNDËVE ME ZGJEDHJE

FILOZOFI, SOCIOLOGJI DHE  QYTETARI

Të gjitha seancat e konsultimeve do të zhvillohen në salla e amfiteatrit të Fakultetit ttë Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane.

Dita e premteData:  19.05.2023, 26.05.2023, 02.06.2023 Ora : 14:30 Lënda : Sociologji dhe Qytetari Pedagogu: Dr. Maria  Dojçe Kohëzgjatja :  1.30 min
Dita e shtunëData 20.05.2023, 27.05.2023, 03.06.2023 Ora : 11.00 Lënda : Filozofi Pedagogu:  Doc. Ardian Matka Kohëzgjatja : 1.30 min  

DEPARTAMENTI I MATEMATIKËS DHE FIZIKËS DO TË OFROJË KURSE PËR MATURANTËT QË KANË ZGJEDHUR SI LËNDË ME ZGJEDHJE FIZIKËN  SIPAS GRAFIKUT TË MËPOSHTËM

Të gjitha seancat e konsultimeve do të zhvillohen në salla e amfiteatrit të Fakultetit ttë Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane.

Dita e martëData:  23.05.2023, 30.05.2023, 06.06.2023 Ora : 14:30 Lënda : Fizikë Pedagogu: Dr. Lorena Kelo , Msc.Esmeralda Guliqani Kohëzgjatja :  1.30 min
Dita e enjteData 25.05.2023, 01.06.2023, 08.06.2023 Ora : 14.30 Lënda : Fizikë Pedagogu: Dr. Lorena Kelo , Msc.Esmeralda Guliqani Kohëzgjatja : 1.30 min  

Leave a Reply