Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
11 Tetor, 2022

Day

Në datën 11 tetor 2022, në mjediset e Qendrës së Informimit u zhvillua një trajnim i thelluar në lidhje me teknikat që specialistët e kësaj qendre përdorin në punën e tyre të përditshme në lidhje me shërbimet që kjo Qendër ofron, si: dokumenta, diplomat, vërtetime të ndryshme, listë notash e shumë shërbime të tjera, për...
Read More
Në datën 11 tetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë në takimin e organizuar nga EBSCO në bashkëpunim me Rrjetin Akademik Shqiptar (RASH) dhe Ministrinë e Arsimit dhe Sportit në kuadër të EBSCO DAY 2022.  Takimi u drejtua nga dr. Arjan Xhelaj, drejtor i Përgjithshëm dhe Kryetar i Bordit Drejtues në RASH-Rrjeti Akademik i...
Read More