Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 22 dhjetor 2022 në mjediset e FEF u promovua Antologjia me krijimet më të mira të studentëve të Universitetit “Fan S. Noli” në poezi dhe në prozë e përgatitur nga Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë në kuadër të projektit “Laboratori i Krijimit Letrar”. Kjo Antologji e para e këtij lloji në Universitetin tonë...
Read More
Në datën 22 dhjetor 2022 në Amfiteatrin e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane u zhvillua leksioni i hapur me temë: “Disa çështje epistemike që ndikojnë në procesin e kërkimit te shkencat sociale” i mbajtur nga prof. dr. Gjergji Pendavinji. Pedagogë e studentë të ftuar u njohën me çështje kryesore që shoqërojnë procesin e...
Read More