Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
4 Shkurt, 2022

Day

Në datën 4 shkurt 2022, në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” studentë të programeve të studimit “Gjuhë dhe Letërsi” dhe “Gjuhë Angleze” morën pjesë në një leksion të hapur me temë  “Një hyrje në analizën e diskursit politik”, i ftuar doktoranti i Universitetit “Aristoteli”, Selanik, Dhionis Guri. Sipas përgjegjëses të Departamentit të Gjuhës dhe...
Read More