Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
18 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 18 dhjetor 2022 në pallatin e Sportit “Tomor Sinani”, Elbasan u zhvillua Kupa “Pavarësia” në Handboll. Pjesëmarrëse ishin ekipet e qyteteve: Elbasan, Cërrik, Fier dhe ekipi i handbollit i Universitetit “Fan S. Noli”. Ekipi i hendbollit i djemve i Universitetit tonë fitoi gjysmëfinalen me ekipin e Cërrikut me rezultatin 13-12 nga ku u...
Read More