Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

FILLOJNE SESIONET E REJA TE KUALIFIKIMIT TE MESUESVE NE SHERBIM PRANE FAKULTETIT TE EDUKIMIT DHE FILOLOGJISE PER VITIN AKADEMIK 2014-2015. Bashkëngjitur lexoni : GUIDEN E QENDRES SE EKSELENCES "FEF". Guidë për qendrën e ekselencës Certifikata e Ekselences  Formular Aplikimi
Read More
Bashkëngjitur ju dërgojmë njoftimin për shpallje konkursi për personel akademik…..kliko
Read More
ProfilVirtual është një rrjet social për studentët e cila ju mundëson të lidheni me shokët e grupit të studimit tuaj, pedagoget, grupin e programit të studimit, qendrën e karrierës, bizneset dhe shumë funksione të tjera të Universitetit. Në secili program studimi ju mund të komunikoni dhe ndani midis shokëve të grupit ku ju studioni dhe pedagogët me të cilët merrni leksione. Pedagoget mund të ndajnë me ju dokumente, leksione dhe informacione në lidhje me mësimdhëninen dhe informimin tuaj. Në grupin e Qendrës së Karrierës në të cilën ju bëheni pjesë automatikisht n.q.se...
Read More
“NJOFTIM PËR PRANIMIN DHE REGJISTRIMIN E APLIKANTËVE NË CIKLIN E DYTË TË STUDIMEVE, MASTER PROFESIONAL DHE MASTER I SHKENCAVE PËR VITIN AKADEMIK 2015 -2016” Universiteti “Fan S. Noli” shpall hapjen e procedurës së aplikimit për kandidatët që dëshirojnë të studiojnë në programet e ciklit të dytë, Master Profesional dhe Master i Shkencave për vitin akademik 2015 -2016. Aplikimi për regjistrim, bëhet pranë sekretarive mësimore të njësive kryesore nga data 29.10.2015...
Read More
Detyre Kursi ne Microsoft Office 2010….kliko
Read More
1 217 218 219 220 221 229