Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Fakulteti i Ekonomise

Category

Në datën 12 prill 2022, në kuadër të nismës së ndërmarrë nga departamenti i Menaxhimit “Java e sipërmarrjes” u zhvillua një tryezë e rrumbullaket me pedagogë e studentë të këtij Departamenti dhe të Fakultetit Ekonomik, ndërsa të ftuar ishin përfaqësues të bizneseve në rajonin e Korçës. Në fjalën e hapjes prof. as. dr. Aida Gabeta...
Read More
Në datën 18 mars 2022, Fakulteti i Ekonomisë nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me shoqatën “Association of Business Services Leaders Albania” me qëllim promovimin e edukimit në fushat e teknologjisë dhe të biznesit dhe për të përmirësuar programet shkollore në universitete në fushat BPO, ITO, SSC, R&D për tregun e huaj dhe vendas, duke përfshirë shërbime të...
Read More
Në datën 18 mars 2022, Fakulteti i Ekonomisë nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me shoqatën “Association of Business Services Leaders Albania” me qëllim promovimin e edukimit në fushat e teknologjisë dhe të biznesit dhe për të përmirësuar programet shkollore në universitete në fushat BPO, ITO, SSC, R&D për tregun e huaj dhe vendas, duke përfshirë shërbime të...
Read More
Në datën 17 mars 2022, studentë të Fakultetit të Ekonomisë u bënë pjesë e konferencës studentore me temë: “Implikimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes” organizuar nga Albanian University (UFO) në bashkëpunim me Fakultetin e Ekonomisë të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë. Studentët pjesëmarrës trajtuan tema aktuale me interes nga fusha e...
Read More
Në datën 9 mars 2022, eksperti ndërkombëtar nga Izraeli Tal Catran menaxher, mentor, sipërmarrës, ekspert i zhvillimit të biznesit, me përvojë të gjerë në marketingun ndërkombëtar, zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli”, ku u prit fillimisht nga drejtues të tij. Rektori, prof. dr. Dhimitri Bello e falënderoi z. Tal për vizitën dhe i...
Read More
Në datën 3 mars 2022 në mjediset e Universitetit “Fan S. Noli” u zhvillua tryeza e rrumbullakët me temë: “Sfidat e industrisë turistike në rajonin e Korçës-Koordinimi i grupeve të interesit” organizuar nga departamenti Marketing-Turizëm me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të pushtetit vendor, bizneseve turistike në rajonin e Korçës, pedagogëve dhe studentëve të FE dhe të...
Read More
Në datën 28 shkurt 2022 u zhvillua një takim online mes drejtuesve të Universitetit “Fan S. Noli”, Korçë, rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre, dekani i Fakultetit të Bujqësisë, prof. as. dr. Gjergji Mero, përgjegjësi i departamentit të Agronomisë, prof. as. dr. Besnik Skënderasi dhe pedagogu Ardian Çërava....
Read More
Në datën 22 dhjetor 2021 në mjediset e Bibliotekës ‘”Thimi Mitko”, Korçë me mbështetjen e Qendrës “Korça Innovation and Technology Hub”, pedagogë dhe studentë të departametit Marketing-Turizëm të Universitetit “ Fan S. Noli” organizuan një takim me rektorin e  Kolegjit Universitar për Biznes e Teknologji, Prishtinë, prof. dr. Edmond Hajrizi . Në qendër të këtij...
Read More
Në datën 9 dhjetor 2021, departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë organizoi një takim informues për studentët e ciklit Bachelor në “Menaxhim”, “Informatikë biznesi” dhe për studentët e ciklit Master në “Administrim biznesi”, me fokus programet e nxitjes së punësimit. Në këtë takim ishin të ftuar znj.Denada Manoku, drejtore e Drejtorisë Rajonale të Agjencisë...
Read More
Në datën 6 dhjetor 2021, dekania e Fakultetit Ekonomik, prof. as. dr. Ledina Alolli dhe specialisti i Qendrës së Karrierës dhe Alumnit z. Romeo Terolli pritën në takim drejtuesin e Sektorit Juridik të Drejtorisë së Përgjjthshme të Pronësisë Industriale, z. Përparim Mezini, si dhe  specialistët, z. Marsid Sedja dhe z. Luan Sallaku. Takimi u fokusua...
Read More
1 2 3 4 5